Judokoll & Träningspremiär

Veckorna rullar på i rasande takt. Ibland går det inte alls framåt. Redan torsdag. Skulle egentligen på en föreläsning hos sjukgymnasten idag men det blev inställt pga att föreläsaren fått magsjuka. Mig gör det inget då jag kunnat vaknat i lugn och ro, lagat mat och uppdaterat judo på facebook. En hel del händer i helgen. Hela 17 svenska judokas både från B-landslaget och Sthlms Jk tävlar i helgen. Fantastiskt härligt att se så många representera Sverige. Även om man gärna önskat mer än 3 tjejer deltog förstås. Men det kommer säkert framöver. Håller stora tummar för dessa i alla fall! Här är alla judoaktiviteter:
 

Sverige
Fre: Distriktsträning Kata Ik Södra, Sthlm 
Fre-Sön: Sportlovsläger, Borlänge
Lör: Årsmöte och Judogala, Göteborg - Ser fram emot att följa!
Sön: Zongradering 1-2 DAN, Borlänge
Sön: Klubbmästerskap, Korpehåla Jk 
Sön: Kataträning, Linköpings Jk 
Sön: Fyspass, Olofströms Jk

Utomlands
Lör: Baltic Sea Championship, Finland (3 svenska tävlande)
Lör-Sön: Panamerican Open, Peru 
Lör-Sön: European Judo Cup, Schweiz (14(!) svenska tävlande)
Lör-Sön: Cadet European Judo Cup, Turkiet 
Lör-Sön: Improve your Club Seminar, Italien 
Lör-Sön: Norska Mästerskapen, Norge

Mån-Ons: EJU Cadet Training Camp, Turkiet
7-16 mars: EJU OTC "Going for Gold", Tjeckien

Lagat en stor portion mat som förmodligen även räcker till imorgon. Frysta grönsaker blandat med köttfärs, kryddor, ris till. Jättegott med creme fraiche till. Enkel men snabb middag. Alen kommer hem och vårt paket har kommit. En Vibration Massager från Ellos. Likadan som mor och far har hemma. Perfekt för min spända ömma rygg.

Under kvällen igår fick vi besök av Alens mor, bror och lillasyster över lite pizza. Alltid kul med besök. Resten av kvällen hände inte så mycket. Jo föresten! Princessan Victoria och Prins Daniel har fått en son! Min gissning visade sig vara rätt. Pojken ska tydligen heta Oscar Carl Olof. Kunde ju kommit på något mer unikt men men. Blev nu en paus för en härlig massage. Den nya familjemedlemmen är en underbar investering. Tio av tio solar.

Kvällen börjar närma sig och jag bestämmer mig för att dra av ett styrketräningspass. Chansar på att jag är tillräckligt frisk. Känns skönt att få svettas igen. Är väl mer än 2 ½ vecka som jag inte fått tränat på sedan sist. Tar mig igenom programmet och tar sedan en sval och välbehövlig dusch. Så här sitter jag nu i morgonrocken och bara myser. Känns toppen! Värker dock i armvecket där det tog blodprovet i tisdags. Blått och grönt. Alla är väl inte bra på att sticka nålar kanske som de jag stött på innan. Nåväl. Nu varvar jag ner denna torsdagen bara med rent mys framför tvn tror jag. Ha en toppenkväll!