Förebild 2

"Det finns historier som aldrig berättats. Minnen jag hållit för mig själv, men som präglat hela mitt liv.Att berätta sanningen har varit ett svårt steg att ta. Men jag kände att jag var tvungen.Patrik Sjöberg
 
 
 
 
Ja det stämmer.Jag har läst Patrik Sjöbergs bok.En biografi om hans resa från tidig barndom till den man han är idag.Ett liv som på många vis är för bra för att vara sant under topparna, men även ett liv som man inte önskar någon nere på botten.En spännande blandning mellan lek och allvar,skratt som gråt.Alla borde läsa denna bok innan de uttalar sig om Patrik Sjöbergs bergochdalbana-liknande liv.Att under den lugna fasaden finns även en slug räv som inte tar skit, men även en känslig sida som ändå finns där.En barndom som förpestades, undantrycktes och var hans innersta hemlighet.En hemlighet som han aldrig ville skulle komma fram.Till att bli vuxen och stå upp för sig själv, skaffa familj och pensionera sig från sin höjdhoppskarriär.Tio av Tio blir betyget.
 
 
 
Patrik Sjöberg - biografi - böcker

Tre Miljoner

Vad utstrålar människan.Vad säger kläderna.Är hon en klassisk Iphone-tjej eller är han en rebellisk Android-kille som går emot strömmen.Beroende av sin telefon eller helt tvärtemot.Vad har han för åsikter, det som han skulle kunna dö för. Vilka ämen triggar igång henne.Vilka är de ämnen som gör de likgiltiga.Vad är hans livstil. Hemligheter.Han hon en familj. Hur ser den ut. Är relationen bra eller dålig.  Dessa förbiåkande bilister på motorvägen,förbipasserande eller medräsenärer.Vart ska dem? Vad tänker resenären på bredvid dig på bussen.Är hon en social människa som är avslappnad och lättsam mot alla eller vill han helst sitta ensam och drog en innerlig suck när du damp ner bredvid just honom.
 
Vill de gömma sig i sin bok eller vill de ta in sin omgivning. Vad är deras fobier. Bakterier,torgskräck,klaustrofobi, spindeln, ormen eller bara tanken på att leva? Vad har de för glada nyheter de sitter och bär på som de endast delar med sina närmaste.Vad handlar skitsnacket om. Kollegan,kompisen eller den ingifta släkten.Hur ser dem mig.Som en rotlös tonåring utan mål eller en stark och självständig kvinna?Det sägs att man har 3 miljoner tankar varje dag som går genom ditt medvetande.Hur många av dem är olyckliga negativa tankar och hur många av dem är positiva.Jag älskar att studera människor när jag är på gott humör.Nu är min tågresa snart till ända..Var tog tiden vägen.Jo bland mina tre miljoner tankar.
För och nackdelar - Glädje - Hem - Känslor - Makt - Omgivning - Sunt Förnuft - Superkrafter - Vardagsbetraktelser - falska fasader - intressant - tankar