Slooooow

Hej där!

Nu hamnade jag här igen. Åkte upp till Ö igår och åt tacos med familjen och goda vänner till dem vilket senare blev en fest för dem. Gjorde inte så mkt satt lite vid dem lite vid datorn. Kvällen bjöd i alla fall på många skratt när vissa drack lite mycket. Men kul endå. Har känt mig lite nere i går och idag och inte alls på humör för någonting egentligen..Får se om det blir ngt bättre till kvällen här. Ledig även imorgon så får se vad som hittas på mer än judoträning då..

En bra film går på Tvn just nu så jag orkar inte skriva mer!
Tack för alla läsares uppmärksamhet.

Puss Hejj

Om man ändå hade..

Vill ha listan:

- Fast jobb

- Pengar

-En utlandsresa

-En fungerande mobil

- Bilen på bilden ovan

- Tatueringen

- Shoe Closet

- Hus

- Kunna shoppa

- Se Beyonce, Lady Gaga och Jordin Sparks live

- Upptäcka världen

- En soffa

- Gardiner

- Gymkort

- Med mera Med Mera..kommer säkert fylla på här med tiden!

Regnig start på helgen!

Hej där!

jag vet att jag borde skrivit tidigare kanske men fanns icke tid. Ursäkten kallas jobb. Har jobbat sen i söndags då och detta var sista lunchveckan för denna sommaren. I tisdags, onsdags och torsdags var det långpass för mig och igår kväll var årets sista Danskväll på Gustafsberg! en mycket trevlig kväll som hade en lagom takt! Även om gästerna blev lite väl framfusiga får jag säga. Dagen efter var det upp igen idag då ( fick låna bil till jobbet) och det var två olika bussar á 40 st och á 40 st som skulle komma och äta Kaffe Smörgås;) Mycket stressigt och omständigt eftersom vi fick försöka duka så fort som möjligt! (plus att samtidigt möblera om hela restaurangen om sen gårdagen till lunchställning och dukning) samtidigt som att passa gästerna från bussarna. Sandra jobbade med mig denna morgon i alla fall=) Wiee ska vara på söndag och ha roligt vi två!=)

Sista lunchdagen var precis som jag ville ha den! Lagom lugn och mycket trevligt pratande med gäster! Lagom avslutning! Slutade vid sextiden idag och tog bussen in till stan. Passade på at ta en sväng in på Åhlens och köpte mig lite smink och ett durkslag, komiskt nog så behöver jag en!

Funderar på att gå och handla lite får se om jag får orken har ju min mysoutfit going=) Får se vad kvällen leder!

Är föresten ledig idag och ända tills på Tisdag! Lycklig! hihi, nu tänker ni väl.."Vadå lycklig"? Arbetslös? Oh Nej jag ser det inte så = ) Alla behöver ledigt lite då och då och definitivt jag just nu! Träffa vännerna och passa på och få saker gjorda!     = D

Puss och klart SLUT!