Mkt Snö!Hej och godmorgon!

Idag gick jag upp runt 11.30 snåret och tog en macka och lite thé. Igår var det judo träning som gällde ute i stigen och de gick bra för en gång skull men jag tror de berodde på uppvärmningen för annars brukar jag alltid få ont i lederna under och efter träningen. Men var väldigt nöjd med min insats.

Jadu det har väl hänt en del sen mitt förra inlägg den 15e nov som tex att jag jobbade några dagar i veckan ute på gustafsberg och satte upp juldekorationer, dukning, städning och annat förberedande. Sedan på fredagen var jag med Matilda en stund på fredagen sen lade jag mig för jag skulle upp och jobba på lördagen.

                            

När lördagen kom så var de dags för det första julbordet för året och det gick faktiskt bra men vi kunde börjat i rimlig tid som är 10 på morgonen istället för 12.. men jag och lisa fick jobba igen och det var roligt!

Det blev ett 11 timmars pass och på kvällen tog jag bussen hem. Dagen efter var jag väldigt mör i kroppen men väcktes av ett sms från lisa att hon behövde sitt busskort och så så jag klev upp och tog på mig och tog bussen ner till henne och hälsade på henne i sin nya lägenhet på söder=) Var trevligt! Efter det på eftermiddan så drog jag till A och myste.

Sen var det snabbt måndag och då var det träning mm som jag nämnde innan. Trodde faktiskt att det hade gått längre sen jag skrev ett inlägg men de var visst bara en vecka sen. MEn man måste ha lust och skriva och det hade jag inte igår när jag var slutkörd efter träningen.

Idag blire en visit till Trollis och till A, sen imorgon blir det morgonkaffe tidigt hos Sandra och sedan drar vi till jobbet på GB.


Tjing!


Solsken

Hej!

Har haft en skön sovmorgon och tar de lugnt så här inpå måndagseftermiddan. I lördags var vi uppe tidigt hos mamma och hälsade på med A som sällskap, vi käkade lite mat spelade gitarr och softade. Sen åkte vi ner samt tog med mig min dator ner till lägenheten i stan.Vi såg på Tv mest , softade och myste samt gjorde en stor chokladboll pga tristess hehe. Bevis finns på facebook.
På söndagen åkte A hem till Thn på dan och jag och bror upp till Mor igen för Fars dag och lite middag. Strax efter maten så åkte vi till Tränarmötet och diskuterade igenom läget.

Efter det när de bar hem till Mor igen så såg vi på ett Lyxfällan-marathon genom Svt play. Mycket intressant måste jag säga. Strax efter det somnade jag ganska fort.

Idag blir det judo och imorgon bär det av till jobbet runt 11 tiden.

Mvh Eleonor

101112

Hej!

Idag pallrade jag mig upp tog en dusch och åt lite frukost. Blir väl till och åka upp te  Ö och hämta min dator och sedan vara med A ikväll=)
I tisdags var det stormigt och snökaos, tog bussen ner från Ö vid 12 tiden och det var ingen rolig resa för bussen krängde fram och tillbaka för det var så mkt snö på vägen och precis innan han väl anländer till Kmpfh så säger han:
" Alla stadsbussar är inställda idag"

?????? Så jag fick efter lite handlade hitta en taxi som körde mig halvvägs i snöyran iaf. Sen gick jag upp till mig.. såg ut som en snögubbe när jag kom fram. Var ganska mörkt i lägenheten efter som fönsterluckorna i taket var täckta av snö. Och utan dator var det bara att slå på Tvn och tända ljus och krypa ner i sängen.

Dagen efter gick jag upp 06.50 för att promenera ner till stan och kmphf..ramlade iaf 3 gånger på vägen för det var så halt i nerförsbackarna..

Sen tog jag bussen ut till GB och började en lååång dag av arbete..först duka för 60 pers för lunch, göra sallad, ta emot gäster oc ge dem lunch, kaffe etc. Sen röjja. Duka upp pausfika, röjja sen göra buffémat till samma gäng som skulle ha buffé/dans/kickoff kl 18.00

Sen senare på kvällen så gick brandlarmet på GB för idioterna som spelade hade inte märkt att rökmaskinen bara spruta rök uppåt. Men de tyckte dem var jättekul..eller hur. Rolig arbetsplats..

Så passet blev till slut 08.45-23.30 den dagen..Mina vader gjorde sig tillkänna dagen efter kan jag säga hehe.

Nästa pass blir nästa helg innan allt drar i gång på allvar.

Får la ta mig ngt mer att äta känner jag!

Tjing!