Soligt och SnöigtHej!

Igår åkte jag och bror ner till stan och han skulle på möte medans jag åkte hem till mig en stund och lägenheten. Sen hämtade jag davi d från stan och tillbaks till mig och satt där en stund och gjorde inte allt för mkt.

Efter ett tag drog vi ner till stan till Fyrkanten och tog en kebabtallrik. mkt gott! Efter det drog vi oss sakta hemmåt. Sedan under kvällen så vart de judo som vanligt men det kom bara 1 på barnträningen..tacksamt. Men gick fint och sen blev det våran träning kl 19.15, mkt kast med Ina och stafetter på slutet, kändes som jag skulle spy typ.

På kvällen gjorde jag inte så mkt mer satt vid datorn och sen gick jag och lade mig typ. Idag gick jag upp vid hal elva tiden och tog mig lite frukost gått ut med Skrållan i snön, hon var inte allt för förtjust men det gick. Vi funderar på en långpromenad på 8 km senare och ska försöka mig på lite Yoga. Får se vad de blir av det.

Såg även nyss på Skolfront att en lärare blivit sparkad för han var politiskt engagerad i Sverigedemokraterna på sin FRITID men en toppenlärare i klassrummet som var omtyckt av många. Det gjorde mig ganska upprörd att man är så feg som skolledning så man sparkar en lärare utan grunder eftersom läraren inte sa någon åsikt under varken lektionerna eller i diskussioner. Det är ju läraren om någon som blivit diskriminerad. Då var det någon elev som försökte tuta i skolledningen att han kände sig kränkt av det? Kränkt? Hur kan man bli kränkt om man inte säger något till personen utan behandlar honom precis som alla andra?

Det är som om jag skulle bli kränkt av min bror för han tycker inte om brunhåriga tjejjer och går i samma judogrupp men han har inte sagt ngt till mig. Det är på en sån låg nivå som de kan bli just nu i Sverige. Vad var de dem mer diskuterade? Jo, att antingen skulle inga partier få komma till skolorna med flygblad och informationshörnor för att påverka eleverna eller så skulle dem bara välja ut dem partier som är "okej"?

Om inga partier får komma in i skolorna och synas  och få eleverna och tänka , hur ska dem då kunna veta vad dem ska rösta på sen när dem blir arton? Då kommer dem bara leva i en skyddad bubbla från omvärlden?
Det är väl diskriminering om något om bara vissa partier får komma in också, får man se alla partier sedan kan man göra sig en egen uppfattning och veta vad de är som finns.

//E

Melodifestival Del Tre

Melodifestivalsummering

1. Alcazar - Headlines | Dem var okej men inget slår Stay the Night

2. Johannes Bah Khunke - Tonight | Inte äkta någonstans

3. Elin Lanto - Doctor Doctor | Helt okej och coolt nummer, men gillar mer
Love made me stupid

4. Erik Linder - Hur kan jag tro på kärleken | Söt face men var en blandning av Ted Gärdestads-sound och lejonkungenlåten

5. Getty Domein - Yeba | Bra refräng men har svårt för låtar som inte är på varken engelska eller svenska, vill gärna veta vad man sjunger

6. Timotej - Kom | Bra låt med ett skönt Beat tänk att dem bara är 18 år gamla!

7. Darin - Out of my life | Min favorit! Äkta ballad

8 Crucified Barbara - Heaven or hell | Bra röst och låt! Hade varit coolt om dem fick va med i Europa!

Puss!

Snötider

Hej!

Som ni ser så håller jag på och mekar lite smått igen med min blogg men är inte färdig på långa vägar. Ville ha de lite enklare, den andra designen blev för mycket i slutändan. Men i alla fall så har veckan varit lugn, jobbade fredag på Alex Gastronomi och sedan på eftermiddagen/kvällen åkte jag upp till Mor med bussen, redan då var bussarna försenade upp.

Det var tänkt att dagen efter på lördagen så skulle vi  ett gäng från judon åka till Borås på Katakurs, men pga vädret så blev vi tyvärr hemma..jag som var så sugen och har fått tillbaka min lust att träna Kata igen. Så denna dagen har varit lugn och har bara inneburit snöskottning och mat än sålänge.

Men senare blir det väl Melodifestivalen för hela slanten! Här kommer lite bilder från dagen!