Inspiration?

Tycker du att vardagen går trögt och i ständiga banor? Försök och hitta en ny hobby eller något du aldrig provat innan.Kan vara allt i  från danslektioner, måla, skissa, foto, sport(om du inte redan har en), läsning mm.Ta en promenad själv tex kan få en att tänka på många saker,kanske till och med bearbeta det du inte hunnit tidigare.Få mer energi eller få lättare att sova senare på kvällen.Ta med din favoritmusik i öronen och du kommer att flyga fram under promenaden.Skär ner på datoranvändandet och framförallt telefonen.Ha den på ljudlös så rycker man inte till vid varje meddelande eller samtal.Umgås mer och utan mobilen som faktiskt blivit rätt vanligt idag,kanske ibland den yngre generationen då.För mig att komma ut och fotografera saker är bara det skönt i sig, frisk luft.Kanske jag var trött och grinig men kan alltid resultera i något bra kort på något.Man måste finna vägarna och ingen känner dig själv bättre än du.Du är din egen bästa kompis och om du ger dig tanken en stund så kommer du säkert på något som du inte provat ännu.Håll dig till positiva tankar så kommer du komma framåt sakta men säkert.Hitta inte vägen,gör din egen.

Sex och Slarv

Väldigt vad Aftonbladets Sexudersökning upprör människor.Visst att det är en intressant ämne men är det verkligen en första sida nyhet? Men att överdriva med att vilka politiska väljare som ligger mest är väl lite att ta i. Det är väl endå att ta det för långt.Har lyssnat mycket på Pratradion Radio P1 där det ringer in mycket människor och tar upp olika saker. Allt från debuten till vanor och det är både skratt och med förvåning man hör de berättar om deras åsikter.Allt i från midsommarfirande till bordeller,slagsmål osv.Tänkte på detta i och med att man tydligen ligger för lite i Sverige...blir inte den här typ av nyhet mer press på Sverige? Att man ska hinna med och ha lust och allt det där? Får väl hoppas att denna trend gå över snart och låta folk bestämma själva om de så vill "ta tag" i sitt sexliv.Istället för att ta fram dessa i mina ögon mindre positiva undersökningar är det väl bättre att man istället sprider hur man på olika sätt kan förhindra och förbättra situationer där det inte funkar.Hur man kan prioritera om i sitt liv som skapar mer samvaro och tillfredställelse.Plus att alla människor gillar inte sex heller så varför tvinga dessa.Nästa inslag handlade om hur både kommuner och regering slösar med skattebetalarnas pengar.Att fester, statyer, uppdrag, resor, coachning kostar dubbellt så mycket mot vad det från början skulle vara.Att man säljer ut vårdcentraler för 500 000 kr som sedan kort tid där efter säljs för 12 miljoner.Rent slarv kan man säga.Och de som gör dessa misstag kanske inte får mer än en tillsägelse.Pinsamt rent ut sagt.Och just det där att vissa myndigheter eller liknande inte kan granskas eftersom offentlighetsprincipen inte gäller just där.Klart dem kan härja fritt då?Skärpning Sverige på många Plan!

Blogg Kaos?

Rätt så kul det här med att surf-läsa bloggar men även när olika personer gör reklam för sina sidor på olika grupper på facebook. Då kan man skriva några rader innan länken vad det finns att läsa om. Roligt att man endå tror att "Mitt blåmärke på Tutten" "Vad jag har shoppat" "Hur jag sminkar mig" "Det var en bomb utanför min dörr" "Mina tatueringar" "Vem är (nån kändis) gravid med?" "Det här fick jag på min födelsedag" är himla intressant. Och inte tala om alla dessa scandal beauties bloggar gör mig tokig.Utvikningsbilder blandat med vad de gjorde till middag.Jag blir förvirrad.Såg en blogg där nån är hur upprörd som helst över den tjejen som spolade ner sitt barn i toaletten.Man kanske skulle fråga sig varför hon gjorde det? Ja antagligen för det var ett barn som hon inte ville ha och var antagligen oväntad.Annars skulle hon ju inte göra det?Finns många som inte vill ta hand om ett barn också i den här världen.Alla vill inte bli mammor.Men klart den allmänna bilden är ju att det mest naturliga som finns.Hon kanske inte hade råd?Hon kanske inte visste vem pappan till barnet var?Finns mycket troliga orsaker om man tänker efter, men vem orkar tänka.Mer intressanta saker kan man väl blogga om kan jag tycka.Men egofixerat är ju det som gäller just nu vad jag ser,konsumtion,smink,tajta kläder och pussmunnar.Nä jag håller mig till mitt sätt att skriva på. Är min blogg tråkig så får man tycka det och tycker man den är intressant så har jag ju lyckats få de läsare som jag vill ska läsa min blogg.Punkt.