Nämen!

Jag har ju en blogg? hehe försöker köra den så kanske ni går på det vad vet jag. Har tänkt på det flera gånger men aldrig fått tummen ur=P Så vad har jag sysslat med i typ två veckor? Hum  I helgen var jag mellan fre-lör på den efterlängtade dagarna på stenungsbaden med jobbet! Vi kom dit på dagen och gick ner i Spa:t och badade i poolen, jucuzzin och bastu, hur underbart som helst, jag och sandra gick sedan upp och duschade och somnade gott en timma.Sen vid 19 tiden skulle vi mötas allihop nere i spabaren för en fördrink och tilltugg. Fördrinken var Champagne för 139 kr glaset, väldigt gott men slog ganskaa fort i både mig och sandra=P Hade även tilltugg till som korv, nötter, chips och annat. Väldigt mysigt! Sen var det upp på rummet och göra sig i ordning ( inte lätt när man e lullig på handen) då tänker ni väl aah men på två glas champagne kan man ju inte bli full? Jo 1. glasen var görstora plus att vi druckit doleys på rummet hela dagen så jo de går visst och bli det=P

Sen var det middag vid halv nio. Vi fick räksallad till förrätt och en väldigt fin bit kalvkött med råstekta potatis o grejs till, jättegott! Sen var de party med mkt dans och de var väldigt skojj! Har nog inte varit ute o dansat på aslänge! De behövde vi! Mkt skratt! Lade oss inte förrän halv tre tror ja med världens huvudvärk:D
Sen var det frukost på morgonen, riktig hotellfrukost e ju de bästa som finns eller hur?

Sen bar det av hem och jag gjorde inte allt för mkt resten av den dagen hehe! Söndagen blev de jobb mellan 11-16 på Alexs. Ska även jobba idag ikväll. Vet inte riktigt vad som händer. Eller jo! Träffade Matilda för en promenad i lördags! Hur go och rolig som helst! Det blir nog fler promenader får man hoppas=)

Tjingeling!!


Fredag

Nämen tja på er!

Hur mår ni?
Bra hoppas jag , samma här. I veckan har jag jobbat to-fre(idag) på Alex då vi hade catering på bohusgården första dagen och idag begravningscatering i skredsvik med Åsa. Väldigt rolig dag med mycket skratt, lite vattenplaning och massa bärande. Slutade vid 4 a tiden åkte intill Willys och handlade kattlådepellets blandannat, över till Åhlens för en mascara och sen drog jag hem en stund. Sen började packa alla grejjer de var både tvätt, finkläder och vanliga kläder och katten och allt möjligt. Sen åkte jag upp till Ö, lämnade katten.

Och sen ut till Idrottshallen där vi ska ha tävlingen imorgon. Så vi hjälptes alla åt och lade mattor klart idag. Lämnade sen av Timothy hos sig, tog med en pizza påvägen hem och nu sitter jag här hehe.

Imorgon blir det en lång dag med mkt spring och huvvet på topp. Men på kvällen blire fest!! Wie!

Vet inte vad som händer nästa vecka, men två dagar av jobb vet jag än sålänge.Mamma och pappa är i Turkiet och gottar sig! Idag hade dem varit på Turkiskt bad med massage och allt! Lät inte de fööör skönt eller?

Vill också iväg, men lite lyx blir det på fredag nästa vecka när vi ska iväg med jobbet.

Kommer inte på ngt mer nu! Mer än att David drar till systemet på sin rast imorgon så jag får ngt och dricka=P
De får bli Malibu coconut med Cola=)

Puss Hejj!


Soliiig Onsdag!

Hej där!

Sry för updateringen om nu någon fortfarande läser min blogg. Jag steg upp för en stund sen, faktiskt tidigare än vanligt=) Ska jobba to-fre-lör och kanske söndag med. Idag händer det inte så mycket mer än Judon vad jag vet. plus att mamma och pappa åker i väg till varma Turkiet inatt..Lyckostar!

Igår gjorde jag ett röjjande här och dammade av allting, dammsugade( fick stänga in Skrållan på toaletten så hon inte fick panik) sen skurade och plockade i ordning lite. Vid sjutiden så gick jag även ner till Willys, träffade Martin på vägen och sen på hemvägen så gick ena handtaget på kassen sönder så jag fick bära den i famnen hela vägen hem.Gött segt för mina klena armar!=O Tragiskt va?Min nya kalender på datorn=) Annars så har jag väl inte så mycket och säga egentligen men..Förutom att de är väldigt rent här=D


Massa puss på dig!