Eftertänksamhet

Rätt kul endå att tänka på. Nej jag har inget heltidsjobb utan beroende av säsongsarbete och efterfrågan av bokningar osv. Men jag har endå fullt upp. Har alltid något att fixa/göra som jag inte alltid hinner med. Är ju inte första gången man har hört: "Men du måste ju ha hur mycket tid som helst?" verkligen inte. Tiden flyr och man gör det bästa av det, så jag ser ingen skillnad på mig och någon annan faktiskt. Det negativa är att man kan inte planera allt för mycket för man får rucka på det om det kommer arbete, och besked får man oftast dagen före. De skulle inte förvåna mig om jag till och med fick mer tid jämnfört med nu om jag fick heltid. Det är ju samma med pensionärer, de behöver inte få mer tid över för de går i pension, är de friska så har de fullt upp oavsett.Då kanske ni tänker: Jaha gör något åt det då? Min plan är att börja plugga till hösten så jag ska söka till våren med en ansökan,lite upp och ner vad jag vill göra men något kommer det att bli.Ändrar jag min vardag från arbete till att plugga så kommer jag att vara hemma mer i min lägenhet som kommer kännas skönt.Nu är jag inte är mycket alls nuförtiden..vilket känns sådär och det visar sig därefter. Antingen är jag på klubben,hos mor på landet,kompisar eller ett ständigt åkande till och från jobbet. Så det hade blivit en klar förbättring av vardagen att börja plugga bara det trots att det kommer att bli tufft. Känner många i samma situation som inte har heltid men jobbar väldigt oregelbundet. Min rekordmånad för några år sen blev 260 h. Så sliter det gör vi tro det eller ej. Har ju en säker plats i sommar igen där jag har i snitt 20 000 kr ut i månaden, så planen är att spara så mycket som möjligt och till hösten plugga.För seriösa heltidsarbeten kommer inte längre utan utbildning som förr.
 
 
 
 
 

Alltid något

En skön sovmorgon fick jag sedan blev det bussen till jobbet. Märks att det är lov häromkring på människor i stan,mer barn ute och ränner och nästan bara glada miner. Fick hunnit tittat in på partaj, fick lite småpanik nu efetrsom jag tydligen ska på en liten maskeradfest på fredag kväll. Men jag har gjort mitt val så nu får de bära eller brista, bildbevis får ni eventuellt se beroende på hur kvalitén på kortet blir hehe. det man funderar på är ju när man letar att jag vill inte lägga för mycket på ett plagg jag bara ska ha en dag liksom samt vad som skulle kunna passa i föhållande till dem som kommer. Satt lite på nätet och kollade i helgen och det fanns väldigt mycket roligt att välja emellan. Får se hur det blir i slutändan framför spegeln på fredag. Ska jobba fredag dag och lördag eftm, så de passar ju bra så sett. Spännande! Har inte blivit allt för många knop sedan jag kom hem, men ibland har man verkligen noll energi. Iställd barnträning under lovet men fick hålla i vuxenträning istället imorgon. De måste vara nyfikna på vad jag kommer hitta på. Nu får det bli natten.Godnatt!

Regndroppar

Känslan idag, ett riktigt höstväder och regnet har fallit konstant ända sen igår kväll. Hade varit roligt och se hur många regndroppar de dimper ner egentligen. Tycker det ändå är rätt mysigt att hålla sig inne om man inte har något speciellt man måste göra. Dricka lite kaffe och sätta sig och skriva ett inlägg tex. Fick åka ner nyss till stan och hämta bror för han var väldigt krasslig & febrig. Så det blir till att hjälpa till på judoklubben istället för honom ikväll(min barnträning håller jag i på onsdagar om inget komemr emellan tillsammans med goa Carro). Mycket vatten på vägarna och mycket lastbilar ute och kör så ta det försiktigt där ute. Har redan börjat på inläggen om min judoresa och har redan skrivit ner två långa stycken, ska få fram så mycket som möjligt helt enkelt. Imorgon blir det jobb en sväng och sedan betala räkningar är det tänkt. Väl nere i stan i regnet så går fortfarande folk utan jacka, en huvtröja bara, den kan ju inte alls bli vått och kallt? Aja de förstår väl sedan när det blir förkylda. Katterna är inte heller så förtjusta i regnet heller, när de ville ut och jag öppnade dörren så var det som de luktat på en citron och blev helt stilla för att sedan vända och springa i panik in igen. Även skatorna hade till och med tagit sig in på altanen för skydd. Förstår att solen har svårt för att tasig igenom regnmolnen idag, men den tar sig nog igenom till slut framöver.