Here i Go again

Here I Go Again On My Own. Mycket susar runt i mitt huvud just nu. Humöret går upp och ner, lättirriterad och småstressad. Mycket intryck. Snabba ryck och snålt med sömn. Var i morse iväg med gänget till Hedekas skola för att hålla i skolidrottspass med judo. Trevligt och så lätta och glada barn att ha att göra med, jag blev på väldigt bra humör. Drog mig sedan ner till jobbet. Känner mig lite trevande, tänker allmänt på livet, vad håller jag på med, vart man är påväg, vad man skulle vilja ha om man själv fick bestämma vägen till lyckan. Tyvärr är vägen dit inte direkt spikrak utan snarare som en berg och dalbana the evil kind..Suck.Om om om. Önskade man rycka ur hjärnan och lägga det på bordet en stund och dra till Mexico. Lugn dag på jobbet och inga större ansträngningar. Dock är det stopp imorgon vilket ger lite mer utmattning men bara att bita ihop. Ska ju träffa min Matilda äntligen, längtar så efter min hjärtevän! Man hinner fundera på så himla mycket när man kör hem från jobbet. Det är då allt kommer ikapp en. Man tror man har koll på läget men vilken lögn. Pepsin var frusen men med hjälp av fläkten värmde jag den till slush ice, kände mig fiffig. Även roat mig på vägen hem med att ge bilen en crappy version av "Loreen - Euphoria" och " Passenger - Let her go". I slutändan är vännerna allt jag har att falla tillbaka på och jag älskar er, märks nog. Dock är jag inte den enda av mina vänner som har det rörigt. Känns som en liten tröst. Jobbigt när man tror man gör rätt men allt bara blir fel. Gamla banor tillbaka. I am my own way.
 
 
 

Nattblogg 2

Jag ska försöka att hålla mig lugn efter att ett ton text jag skrivit försvunnit tack vare *****blogg.se..
 
Tiden går fort om dagarna.Segt att inte få vara kry och får göra det man vill när man väl är ledig.Rastlösheten visar sig när man är trött på ständigt sovande.Idag har varit en riktig kattmysdag. Katter är det perfekta sällskapet när man är tvungen att ta det lugnt. Så smarta, vackra, underhållande, gosiga. Förstår inte hur människor kan vara katträdda men antagligen har det väl hänt något tidagare i livet som skapat denna rädsla. Men med dessa tre kring mig kan jag inte må bättre. Katten är min terapi.
 
En tanke som slog mig idag är hur extremt utseendefixerat samhället är idag. Man bedömer en människa utifrån dess utseende om de är intressanta eller ej för att exempelvis dejta eller tala med på krogen. Visst man ska vara attraherad till personen men jag tycker man inte kan vara mer fel ute än så. En fasad vad är det? För min del så har de mest charmiga och intressanta killarna varit de som inte varit i "snyggzonen". Vad som finns under skalet, personligheten, tankar, uppfattningar, drömmar, vardag. Hur kan man nöja sig att endast vara med ett bra utseende. Det ger ingen vidare relation om du frågar mig. Men det är olika vad man söker efter såklart. För mig finns det inget värre än en ointressant platt personlighet som endast bryr sig om hur denne ser ut idag eller sitter och snackar skit om andra och vad den och den har gjort osv. Totalt No No. Då spelar det ingen roll om han är "någon mr.wow". Behöver djupare än så. Är en väldigt analyserande, lyhörd och förstående tjej som ska finna en kille intressant. Framförallt bilda mig en egen uppfattning om denne. Låt ingen annan göra detta åt dig för du själv är osäker. Livet är här och nu och se inte för mycket på det förflutna. Man lär sig av sina misstag och det är meningen att det ska vara så. Visst händer det negativa beslut om och om igen och denne inte reflekterar över det är det däremot en helt annan sak. Framförallt om du börjar att döma andra i tanken, se först på dig själv. Det finns säkert saker du själv inte gör så bra alltid. Tror att det bästa sättet att bygga något på är att ständigt kommunicera, respektera och förstå varandras tankar och livsmönster. Det finns ingen som kommer att dyka upp i ditt liv och bete sig precis och exakt som du vill och svansa efter dig utan kompromisser så släpp den drömbilden. Ju mer arbete man lägger ner tillsammans ger bättre grund att stå på framöver. Sen är det verkligen inte enkelt att träffa rätt person vid rätt tidpunkt. Men sluta aldrig att hoppas.Nån gång kommer lyckan att träffa rätt.
 
"Just Hold Me Baby And I'm In Ecstasy"
 
 
 

Nattblogg 1

Kände för att skriva av mig men vet inte riktigt hur jag ska kunna kanalisera alla intryck och känslor.Även om det lät negativt så är det snarare åt det positiva hållet, var så säker. Tänker mycket på hur månniskor kan vara, hur olika vi är och så många olika saker som kan påverka hela ens liv osv. Kikat både på Dr.Phil och även på verkliga mordfall som de löser i slutändan. Tänk att andras olycka i deras liv kan drabba andra så lätt. Allt från kidnappning till mord bara för att mördaren ska få leva ut sin agression/fantasi/fetisch/hämnd mm. Om man ska hårddra det så är egentligen alla väldigt utsatta i samhället,visst det kanske inte är samma här i Sverige som i USA men chansen finns ändå där. Har själv mött en läskig typ när jag promenerade hem sent på kvällen, dock var polisen precis där som tur var så det hände inget men definitivt sista gången jag går hem själv på kvällen. Det ska ingen egentligen göra vare sig man är kille eller tjej tycker jag. Både rån och misshandel går varmt även i Uddevalla så tänk efter en extra gång.
 
Tankar, Tankar, Tankar. Längtan efter det man vill, det man gjort och det man önskade man inte gjorde. Har en hel del jag skulle vilja göra. Inga stora saker men mindre som skulle betyda mycket för bara mig. Tex allt ifrån att lägga ner mer tid på att skissa, prova oljemåla, skriva en bok/novell, prova på massa nya saker, plugga, testa mina gränser, lätta fotfästet för en stund, känna att man lever fullt ut. Saker som får en upprymnd och nöjd inuti.
 
Har även inte haft lust att skriva det senaste på grund av att jag inte har varit och ännu inte är frisk så gör nästan inget annat än sover.Främst förkylning,halsen är kass och man känner sig varm jämt.Man blir ju inte mindre rastlös precis men det är väl bara att stå ut..En dag ska det väl vända.
 
Att försöka förstå sig på människor och varför de egentligen beter sig som de gör är något som många inte tänker på. De klagar lättare på det som personen gör fel istället för att ta reda på varför personen egentligen beter sig som den gör. Samt att de ser aldrig en extra gång på vad de själv gör för fel som kanske kan bidra till bråket. Det är heller inte alltid det man säger som är problemet egentligen, kom ihåg det. Det kan vara djupare än så. Så ta dig tid, det kan spara tid i slutändan mellan er. Framförallt när ni bråkar med någon, ha respekten nog att inte höja rösten mot varandra..den andre kommer höra vad du säger ändå.