Bemötande

Ännu en dag och jag ska snart slänga mig i duschen. Värker i ryggen efter gårdagens pass med vinprovning blandannat. Fick sår på knogarna när jag bar i går och gick emot en kant, ser lite tuff ut nu..inte alls meningen. Årets första riktiga julbord blir det ikväll och fullsatt är det. Wish me luck. Funderade mycket igår på små saker man gör som man kan ändra på för att eventellt förgylla någon annans dag. Tex ta busschaufförer..de sitter och kör fram och tillbaka på oss, men vi gör inte så mycket i vårt bemötande( okej vissa förtjänar inte ensett hej så sura som de är men inte alla ) Jag har blivit mer pratsam och glad är jag stiger på samt om det är en sen stadsbuss hem så brukar jag säga hejdå när jag kliver av. Det kan ju förändra deras sinnestämning och tänka att de uppskattas av oss. Nä nu pladdrar jag bara iväg här när jag borde slänga mig i duschen..Gästerna har varit väldigt vänliga nu för tiden tycker jag, lyfter nästan alltid upp sin talrik när jag kommer och med ett brett leende, man går och tittar sig i spegeln en extra gång men nej jag har inte något i ansiktet. Men sådana gäster uppskattas och jag tycker man ska ha det så i restaurangmiljön, det får en att orka det lilla extra. Nej Ellie..vad har jag sagt, nu är det dusch som gäller ögona böj! Jaja...*klicka på publicera och traska vidare*
 
 

Den snygga killen

Ni vill antagligen veta mer om den där snygga killen som satte sig bredvid mig men tji fick ni,mohaha! Tog mig uppåt mot Ö och klubben idag och haft en hel del ärenden som det tagits tag i. Både räkningar, kvitton, samtal, judouppgifter bland annat. Stod även för matlagning idag som blev en smaksuccé och vips så var det dags för judoträning x 2. Kände mig helt okej på vuxna träningen dock extremt trött och segare än vanligtvis. Kanske tanken på allt jobb som mina tankar dras till och allt man ska fixa runt om i vardagen. Men men bara och köra så gott det går och ta allt annat därefter. Efter lite judosamtal och tankar så sitter jag återigen här. Nej jag är inte alls ofokuserad nej nej. Däremot julbakning som är nytt för i år som jag och Carro ska komponera ihop en dag ser  jag fram emot. Konsigt nog hade jag funderat på samma tanke några dagar innan hon frågade mig, det kallar man bra kommunikation.Ska bli spännande och kul att vara lite händig och pysslig. Dagen i sig har inte gett mig många leeden. Snarare åt andra hållet, hände det något småroligt vid busshållplatsen så såg tanten bredvid mig nästan ännu surare ut än innan, undra varför..det gör mig lite smått nyfiken på vad som får henne på det humöret. Efter att ha kikat på förbigående personer en stund i väntan på bussen så lade jag märke till hur många olika gångstilar det egentligen finns. Rätt faschinerande samt hur man framstår när man traskar fram. Nu börjar det frysa på lite och idag såg man den första snön, även om den bara varade i luften. Nåväl snart december och full jobbrulle, även om det redan är igång.Wish me luck och sov gott!
 
 
 
 
 

I väntan på

En vecka sedan det skrev sist. Har verkligen inte funnit tid för varken skrivande eller annat man behöver göra för den delen. Jobb tis, to, fre, lö varav det två sista dagarna var 12 respektive 14,5 timmar. Det märks på kroppen nu att det tar längre tid att komma tillbaka efter långa arbetspass, helt slut dessa dagar efter helgen. Träffade min vän och varit med henne, hon tatuerade sig, vi käkade kina mat och allmänt tjejsnack som alltid, vi somnade sedan hos mig. Regnet har pågått länge nu tycker jag och för en liten stund hörde jag rykten om lite snö här och där,men har ännu inte sett skymten av något. Är så trött på lera och var man än går om man ska gena lite får man tvätta skorna igen..nej nu ska det inte bli för negativt att läsa inte. Oj nu drömde jag mig bort en stund..Kan förövrigt tipsa om Kik-messenger som påminner om Whatsapp som fungerar precis som sms fast gratis samt att man har ett nickname kopplat til sin telefon istället för att ge ut sitt mobilnummer. Ganska praktiskt. Några judokonversationer senare så fortsätter jag återigen på detta inlägg. Judofolk piggar alltid upp mitt humör, blir en tillflykt från vardagens alla måsten för en stund. Jobb blir det tis,tors,fre,lör vad jag vet innan vi börjar på julbordsschema. Ska försöka klämma in mina övriga måsten där emellan..wish me luck.Jaja nu får jag röra på mig och fixa lite. Internet segar järnet vilket skjuter på några av mina måsten jag har på min lista. Men men, ha en underbar tisdag därute!