090630 Snart slut på månaden..

Hej!

Ja snart tar redan juni slut, usch vad tiden går fort..igår jobbade jag tills kl17.00 mkt att göra på gustafsberg och mådde dåligt större delen av dagen...vet inte vad det är men jag har en aning eftersom robert mådde likadant igår..
Idag är det jobb vid nio och det e cykeln ut. Får se vad som väntar idag..ska i alla fall inte vara ute så mycket alls i restaurangen var det sagt utan har ansvar för salladsbuffén, är helt okej.

Iår efter jobbet åkte jag in till banken och satte in min lön och sedan åkte jag upp till roberts pappa där han var och tvättade cross och finbilen. Åt lite knäckglass och tog sedan en sväng ner till stan runt lite och sen tillbaka. Väl hemma gjordes det inte så mycket mer än sortera tvättkläder, duschade, mys och läggdags! Drömde konstiga drömmar sen! Och nu är jag vaken!

Måste dra!

Tjingeling!090629 Måndag morgon!

Hej!

Försovit mig lite just nu ga att jag sov ganska dåligt inatt för det var så freaking hot i lägenheten! Legat åt andra hållet i sängen, soffan, uppe och vandrat runt osv. Var ganska trött i morse! Tar bilen ut hinner inte cykla..men det kanske är bäst att ta bilen har ju börjat få ont i höften igen...=/ hoppas inte det går och blir lika dåligt som sist!

igår var jag och Robert uppe hos Tobbes föräldrar i Färgelanda på grillkväll, de som var där var therese, erika, david, adam och vi. Det var en jättetrevlig kväll med mycket mat och skratt! Sköna människor må jag säga! Vi tog finbilen upp dit även om man kanske inte kan kalla den fin just nu för den är så himla sketen men endå. Innan grillandet var vi uppe hos båda roberts föräldrar och hälsade på och sen var vi nere och handlade och betalade räkningarna..

Innan dess bara vi myste hela morgonen!=) Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än jobb på G då..Får se..Har i alla fall fått tvätttid imorgon på eftermiddag så man kan blir av med högen plus Roberts festivalhög med tvätt. Kommer nog jobba hela veckan så det blir nog ingen judoträning fr mig denna vecka heller...

Har kommit på att jag gillar Ztv program en hel del faktiskt=P det är precis min typ av humor, speciellt the parkers och mad TV!=P Då är det ine lätt att hålla sig för skratt!

Ska även försöka hinna gå till banken någon dag och sätta in pengar..när jag nu ska hinna detta men men man får hoppas!

Puss Hejj!Tar tillbaks det jag sade!

Cubus..lite besviken faktiskt.. Var på Överby med mamma i onsdags och gick runt och kollade kläder. Det första vi gick till var ju såklart cubus eftersom jag brukar hitta så mycket kläder där..inte ett enda plagg hittade jag. Så provade jag den där klänningen som jag sett fram emot på cubus..provar den, och den passar inte! jag provar 34 kommer inte ens i den och provar 36 pösig som f*n...

Vet inte om jag gillar cubus längre men..hittade i alla fall en ballongklännning och ett strandlinne/klänning på Vila. Ballongklänningen halva priset 250 kr och linnet 98 kr typ. Bilder kommer snart upp på dem.