Himlen Runt Advent

Regnet smattrar utanför när jag öppnar ögonen för advent. Mörkret ligger extra tungt utanför. Gårdagens thai boxning med A känns definitivt av mer idag. Men kändes som jag kunde slappna av mycket mer. Plus situps och ben/rumpaövningar så kände jag mig nöjd. Resten av dagen var mest lugn och avslappnad som avslutades framför Så Mycket Bättre. Miriam och Sven-Bertil var helt klart bäst. Tyckte himlen runt hörnet blev så otroligt mycket finare som han framförde den. Så äkta och rak på något sätt. Miriams käften-låt var också grym. Kommer helt klart bli en hit framöver.
 
Ser att min klubb varit och kämpat uppe på judomattan på Trollträffen/Västcup i dagarna två. Ett guld och 2 brons tog klubben med sig hem. Väl kämpat alla och speciellt i debuten för en av dem. Härligt att se att vår tävlingsverksamhet verkligen kommit igång igen. Att se engagemang och intresse för samarbete lysa gör en glad i hjärtat. Keep up the good work!
 
Dagen har fyllts med telefonsamtal med M, diskande, lagat ugnstekt kyckling med ris och spenat. Senare blir det pensionärsvarning med och dutta bingolottorader. Försöker mentalt planera kommande vecka men just nu känner jag mer för att hålla det öppet och luftigt av olika skäl. Kan vara nyttigt det med.
 
Ser en artikel om att kvinnor med kurviga rumpor mår bättre än andra. Vilken tur för mig då borde jag vara superfrisk fniss.Skämt åsido. Det ligger säkert något i det. Sen kikade jag in på en annan artikel där det stod att man mår bättre av att duscha färre gånger i veckan både för hud och hår. Vilket egentligen inte är något nytt men vikten av att inte hetsas av att vara "ren" är bara bra. Eller använda produkter som gör mer skada än nytta på kroppen. Finns mycket man kan läsa på oavsett vad det gäller kroppsvård, mat eller andra produkter man använder i hemmet. Läs gärna mina egna miljötips på Natur Tips 1 & NaturTips 2
 
Nåväl.Nu ska jag nog ta mig en muffins och funderar på en dusch helt enkelt på tal om det. Hoppas ni får en toppenkväll där ute! Glad Första Advent!
 

Tio Snabba

 

1. Beroende av?

Cappucino, judo, kramar, skratt, humor, och musik.

2. Vad får du oftast komplimanger för?

Mina ögon, min humor och vänlighet.

3. Dina planer under 2016?

Fortsätta arbeta framåt med min rehabilitering.

4. Vad är det konstigaste du ätit?

Kotunga.

5. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Det senaste har jag stått upp vid 10, slängt i mig en skål musli med yoghurt + cappucino. Två drag med mascara. Borsta tänderna. På med kläder jag lagt fram dagen innan. Packa det jag behöver ha med mig. Promenera ner till bilen och iväg mot arbetsträningen.

6. Serier du följer just nu?

Just nu Paradise. Annars blir det Seinfeild, Scrubs, Family Guy eller Simpsons. Men Big Bang Theory är också en favorit.

7. Fem saker du vill göra i framtiden?

Vinna på Triss.Vara frisk. Resa till Island. Skriva en bok. Arbeta med människor/gamla.

8. Har du någonsin brutit mot lagen?

Det har jag nog gjort ett par gånger.

9. Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

Telefonen är aktiverad / Twitter

10. Vilka är dina närmsta vänner?

Matilda, Familjen och folket uppe på judoklubben.

Frostig Kyla & Kalenderfix

Kyla. Bitande kyla var man än går.Minus -7 grader är inte det trevligaste att ge sig ut i. Speciellt om man råkar vara mig. Mer frusen människa än jag nog rätt sällsynt. Men jag har fått gjort det jag haft på agendan. Möttes av min oskrapade stackars bil imorse som jag fick lägga i alla fall 10 minuter på innan den var körbar. En förbipasserande nämnde för mig att "nog var det bättre med sommar än vinter". Jag svarar lite flyktigt "ja det är det ju". Även om jag inte reflekterar så mycket utan bara mest vill vara påväg. Sen var det sista dagen på arbetsträningen denna måndag. Bra timmar och alltid lika trevligt att vara där. Blandat med mycket skratt men också allvar. Men nu är det dags för en liten paus. Utvärdera och omstrukturera inför 2016.
 
Drog mig sedan hemåt efter att ha tagit en sväng inom bokhandeln för att finna en ny kalender för 2016. Hittade det jag ville ha. Efter jag kommit hem har det varit en del planerande, telefonsamtal och intygsskrivande. Även strukturering av kalender och hitta en bra uppdelning till mina måsten över veckan. Känns bra. Det bästa är ju att göra en planering tidigt i veckan. Så blir det som man tänkt sig. Oftast i alla fall.
 
Känner jag mig själv rätt blir denna måndag rätt avslappnad framåt kvällen. Middag och Tvmys framför "Vem vet mest" "Simpsons" och "Paradise". Gäsp. Nåväl. Det ska nog bli ordning på denna veckan också. Vad händer för er ikväll?