Frustrerad
Is kring min själ

Ihopkrypen och sårbar med taggarna utåt.

Inom min själ är jag fast.

Bortom min kontroll

Frustrationen tar över mig
Vill inte känna


Blöta dagar

Hej!

I helgen har det hänt en hel del i alla fall, det var mer än vad jag förväntade mig av denna helgen helt klart! I fredags segade jag väl mest efter jag kommit hem från Matilda sen så kom David, Khaled och Martin över till mig och satt mest och umgicks och tjötade lite. Sen blev det en livlig politisk diskussion som blev väldigt djup på sina ställen hehe. Men mkt intressanta tankar väcktes och man blev lite fundersam över alltihopa.

Sen åkte dem hem runt 04.00 på morgonen men jag satt la uppe till frammåt 06 tiden. Sen lade jag mig och sov väldigt gott och överdrivet länge haha! Lördag så var det lugnt och David kom ner ännu en gång och mellanlandade hos mig innan han skulle ut och jag skulle vara skjuts, men runt 21.00 tiden så knackade det på min dörr. I titthålet ser jag en kille med ett glas i sin hand, första tanken var jaha en fullis som knackar fel men han var tydligen min granne ( har aldrig sett mina grannar i princip förutom två som jag kan placera) Han hälsade i alla fall på min och sade att en nyinflyttad granne till höger om mig hade inflyttningsfest den kvällen och dem ville gärna att jag kom över eftersom både jag och han var rätt så nya i huset.

Efter jag kört bror till krogen så slank jag in till grannen. Första personen jag möter frågar mig lite lulligt " Är du från Orust? "
- Nej det är jag inte
- Är du säker?
- Ehm varför skulle jag inte vara säker på det?
- Nämen du är så lik någon.
- Ja så kan det vara ibland.

(sen frågade han igen efter fem minuter hehe guldfisk memory?)

När jag kommer in i rummet sitter en hel del okända människor runt bordet och min arbetskamrat Lisa då som jag sedan sätter mig vid. Jag hälsar på min nya granne^^ och han frågar om det är jag som känner hans syster, men jag kopplade inte riktigt. Förrän dagen efter! Haha jag är verkligen snabbtänkt! Hans lillasyster Linda gick jag i samma klass med på gymnasiet! Så kan det va! Inte lätt alltid!

Satt i alla fall där inne en stund och pratade med alla möjliga och fick mig en bra bild över vem som var vem och bodde var, vilket kändes bra! Skulle kanske ses i veckan här. Sen drog dem ut på krogen vid elvatiden och jag smög in till mig igen och tog det lugnt och lade mig och läste ur boken Madonnas biografi en stund tills bror ville hämtas vid ett och sov över hos mig.

Vaknade i morse och packade med mig lite kläder och katten upp till mor och far vid 12 tiden. Hjälpte dem lite att tapetsera i hallen som dem börjat med, blev riktigt bra=)
Sedan vid 15 tiden åkte jag och bror till Färgelanda för ett Fyspass med gänget från judon. Vi sprang 8 km runt Ödeborg och jag klarade att springa hela vägen! Inte dåligt för att inte sprungit sen i somras? Så jag har varit duktig mer än vanligt idag faktiskt!

Efter vi kom hem igen så bokade jag en tid med min kiropraktor och gick dit 18.30 för att masseras och justeras lite. Det var inte så mkt som släppte i rygg och höft idag men mer i nacken. Ska upp dit igen på onsdag i alla fall.
Sen efter besöket promerade jag hem till Mor igen. Sen dess har jag inte gjort allt för mkt!

Imorgon bär det av till träningen igen!

Puss!


Bittra Kyla!Hej där!

Ja vad hände sist sen i Tisdags? Hm hade träning i onsdags kväll, igår så gjorde jag inte mkt men på kvällen skulle jag hälsa på Matilda och Alex vid strömstadvägen. Umgicks och hade det trevligt med både lite vin och cider, en skön kväll! Spenderade natten där för jag vill som sagt aldrig gå hem själv på nätterna efter den där incidententen jag berättade om så. Idag gick vi och åt "frukost" på McDonalds och strosade runt lite på stan.

Det snöade faktiskt! Ganska mysigt och stämningsfullt måste jag säga^^ Sen blev det promenix hem igen där jag möttes av Skrållans mys och goshumör! Allt jag behöver är bara henne ibland^^

Så vad händer i helgen då? Inte en jvla aning! Helt fri konstigt nog!!

Puss!