Frostig Kyla & Kalenderfix

Kyla. Bitande kyla var man än går.Minus -7 grader är inte det trevligaste att ge sig ut i. Speciellt om man råkar vara mig. Mer frusen människa än jag nog rätt sällsynt. Men jag har fått gjort det jag haft på agendan. Möttes av min oskrapade stackars bil imorse som jag fick lägga i alla fall 10 minuter på innan den var körbar. En förbipasserande nämnde för mig att "nog var det bättre med sommar än vinter". Jag svarar lite flyktigt "ja det är det ju". Även om jag inte reflekterar så mycket utan bara mest vill vara påväg. Sen var det sista dagen på arbetsträningen denna måndag. Bra timmar och alltid lika trevligt att vara där. Blandat med mycket skratt men också allvar. Men nu är det dags för en liten paus. Utvärdera och omstrukturera inför 2016.
 
Drog mig sedan hemåt efter att ha tagit en sväng inom bokhandeln för att finna en ny kalender för 2016. Hittade det jag ville ha. Efter jag kommit hem har det varit en del planerande, telefonsamtal och intygsskrivande. Även strukturering av kalender och hitta en bra uppdelning till mina måsten över veckan. Känns bra. Det bästa är ju att göra en planering tidigt i veckan. Så blir det som man tänkt sig. Oftast i alla fall.
 
Känner jag mig själv rätt blir denna måndag rätt avslappnad framåt kvällen. Middag och Tvmys framför "Vem vet mest" "Simpsons" och "Paradise". Gäsp. Nåväl. Det ska nog bli ordning på denna veckan också. Vad händer för er ikväll?