Sommarens Lyx

Solen ligger på. Lite sådär halvjobbigt genom lägenheten.Tänkte att jag skulle sätta mig en stund i solen på balkongen men solen hoppar fram och tillbaka likt en jojo mellan molnen. Vinden är även tillräckligt stark för att det inte ska vara behagligt och jag ger upp.
 
Ger upp tanken på våren för en stund och lyxen att få ligga i soffan och läsa på balkongen. Längtar till det friska sommarkvällarna och även nätterna som tillbringades där ute förra året. Kortspelande, att få äta middag och frukost ute i friska luften. Att få tända ljus och bara få vara. Sommarens nattbloggar från 2014 är större delen skrivna från denna balkong. En obeskrivlig skön och fridfull känsla känner jag med andra ord på denna plats.
 
 
Nåväl. Tillbaka till verkligeheten. Till den kalla vardagen där vinden ständigt piskar en i ansiktet. O jobbar sent denna vecka så det blir rätt mycket egentid här på gott och ont. Men men. Tycker dagarna och timmarna just nu bara flyger fram i rusande fart. Vips så har 3-4 timmar gått! Vart försvann dem? Jag som tänkte, jag som skulle. Hoppas bromsen på tiden ligger på mer resten av veckan. Såhär kan det ju inte skena iväg helt okontrollerat.
 
Igår satt jag mycket med att sortera in alla mina foton i respektive mapp på min externa hårddisk för att sedan fylla på igen med ca 1000 st foton till från mobiltelefonen. Så det blir säkert där jag lägger min energi det följande timmarna gissar jag på. Viktigt att spara de små goa ögonblicken som man sedan kan plocka fram vid väl valda tillfällen.
 
Ett axplock från 2014!