Hello Good Day

Sommarsolen lyser med sin frånvaro. Morgonen började med en lugn stadig frukost med familjen. Sen bar det iväg ut till judoklubben. Tränarmöte stod på agendan denna lördag i början av mars. Sex deltagande på mötet. Ämnen som tävlingsplan, graderingsutvärdering, Ninja Cup och Superkidz diskuterades flitigt. Även diskussioner kring graderingstrappan.
 
På hemvägen svängde vi in och köpte lite olja till min lilla röda bil så den orkar en stund till ute på vägarna. Väl hemma i Ö så renskrevs protokollet av mötet och lite updatering av Facebook ägnade jag mig åt. Massagestolen fick sig sedan ett besök efter stunden vid datorn.
 
Ett Yogapass kändes välbehövd och den tiden tog jag mig. Skönt med lite statisk muskelträning och fokusering. Men endå en mild träningsmetod mot mina halvt sargade musklelgrupper. Även om jag idag haft a "good day" rent kroppsmässigt. Avslutade min träning med en ljuvligt doftande fisksoppa med tillhörande vitlöksbröd samt rosé till med familjen. 
 
Känns skönt att hinna med så mycket härliga aktiviteter innan klockan ens slagit fyra. Kvällen kommer tillbringas i lugnets tecken. Lite melodifestival, kattmys och nedvarvning. Det busväder som dominerar utanför fönstret kan inte påverka mig mindre just nu. Kallt, blåsigt och blött. Men varm, lugn och harmonisk inuti.