Med Blandade Känslor

Jag tillägnar en tanke till den försvunna flickan som hittades död igår kväll och hur fruktansvärt det känns inombords. Vill inte ens tänka på hur hennes nära och kära känner sig. Att bli berövad sin dotter på det här ovärdiga sättet. Finner inga ord. Må dessa förövare dömas hårt och inte på något sätt förskonas för detta brott. Vila i frid vackra Lisa Holm! <3
 
Började förövrigt morgonen med en promenad i den dunkla solen. Har haft en bra start på helgen. Har kommit in i en bättre period där jag har mer energi och lust till saker än tidigare. Kan ha varit det fina vädret också men man får vara glad så länge det varar. Vaknade rätt tidigt och förutom promenaden har det marinerats kött och klippts gräs i över 30 min. Puh. Men en sväng i massagestolen gjorde gott.
 
Som om det inte vore nog så är det inte vilken lördag som helst utan just prinsbröllop i stockholm. Många rasar på nätet som alltid varje år  om att det är slöseri med skattebetalares pengar osv. Jag har inget emot bröllop, dop eller andra händelser för sålänge vi har monarki i sverige så är det bara att rätta sig i ledet. Kungahuset representerar mycket annat också som gör gott för både sverige och världen. Jag låter hellre kungahuset använda pengarna och att folket kan följa eventet, än att pengarna istället hamnar i fickan på oseriösa riskkapitalbolag som fifflar med vinsterna utomlands.
 
Nåväl. Får se vad helgen har mer att erbjuda då det blir sommarfest på judoklubben sen. Vad ska ni hitta på?