Happy Saturday

Medan jag tittar på European Judo Open i Bulgarien på plattan så ljuder Westlifes avslutningsturné på tvn. Detta pojkband har visserligen varit framgångsrika och har några bra hits men de bleknar rätt bra i jämförelse med våra flickidoler Backstreet Boys. Där har du ett riktigt boyband av sin tid. Det är nu jag även ska tillägga den ålderdomliga frasen: "Det var bättre förr"
 
För att komma tillbaka med något poetiskt..Den ensliga åkern klädd i vit kostym har med tiden gett sig av till nästa bröllop. Slut. Om du tyckte jag var konstig nu så kommer det mera. Sett på många judomatcher idag och är nöjd med hur domarna skötte sig jämfört med tidigare mästerskap från förra året. Även nytt för mig att se var att domaren bad vid två olika tillfällen coachen att resa sig och gå ifrån mattkanten. Antagligen för att denne inte skötte sig men det var rätt tufft gjort av den kvinnliga domaren på ett mästerskap. Girlpower!
 
Dagen går och vardagen med att vara sjuk har man inte fullt upp direkt men ändå går dagen så fort. Drog mig för att duscha för det är ju liksom så jäkla jobbigt och omständigt, kallt först osv du vet ju känslan. När man väl bestämt sig så är det att hoppa in i duschen och snabba sig ut igen. Men när man väl klivit in hamnar man i sin egna värld och helt i sina egna tankar. Sen efter en stund kommer jag på mig själv. Något jag bara skulle påminna mig om att inte glömma sade jag högt för mig själv. Du tänker nu "ja men det är väl inte så konstigt?" Kanske inte om man stannar vid det. Det jag själv blev förvånad över var att jag efter en stund kommer på mig själv med att småsjunga på meningen om och om igen med en liten twist. På skånska!
 
"Mååålaaa naaauuuglarnaaa...annars skaa du se på faaaAann"
 
Ehm. Ja. När man väl står där i det varma vattenfallet så slår det mig alltid hur otroligt skönt det är bara stå med ansiktet mot det porlande vattnet. Då vill man istället inte lämna duschen jämfört med innan. Varför denna separationsångest varje gång när man inte ens ville dit från början? Jorden går under här, jag vet. Nåväl. Nu Postkodmiljonären. Ett pinsamt ögonblick uppstår när tjejen i heta stolen svarar ett alternativ och medan hon väntar på det korrekta svaret så säger hon: " Give it to me now" till Patrik Sjöberg. Aaakwaaaard haha. Om man har min humor alltså. Hon svarade tydligen fel. Han kanske inte var sugen på det .Nu får jag kika vidare. Nu blir det ju såklart Mello premiär med resten av svenska folket. Hänger du med?