Kissekatt i Fokus

Godmorgon! Här sitter jag och försöker få bort lock-känslan från mitt ena öra. Uppe och gäspar ikapp efter frukosten med en kopp kaffe. Solen skiner och det gör mig glad. Ninja håller mig sällskap och var gång jag pratar med henne så börjar hon vifta med svansen. Tack för det.
 
Radion talar om att sjuka och rehabiliterande människor blir upprörda över att deras rehabställe ska stängas. Att de som har MS ska söka sig till andra privata gym. Hallå? Ska de inte få ha sin fristad med kunniga anställda som känner de utan och innan? Vad tror ni händer med deras självkänsla om de börjar på ett vanligt gym? Nåväl. Ny vecka. Nya tag. Känner mig lite friskare idag än förra veckan och det känns skönt. Bihåleinflammationen ligger väl kvar men det får jag väl acceptera som så mycket annat.
.
Idag åker lillan till veterinären. Dags för undersökning och sterilisering. Gör ont i det lilla mammahjärtat. Ja jag e hennes mamma. Hon är min bäbis. Hoppas det går problemfritt för kissekatten. Hon sov till och med i buren i morse så hon verkar inte vara så stressad direkt. Ninja väcker mig ur tankarna och river mig på foten. Råkade sätta foten på hennes stol. Ursäkta mig lilla Drottning..Tar ett djupt andetag och andas ut. Lugn och ro. Inte så mycket som susar i tankarna. Inte ofta det är så lugnt och fint där uppe i knoppen. Hur är det i din knopp idag?