Bland Grubbel och Nysningar

God Kväll! Lägger märkte till följande. Folk på sociala medier rasar över Alex Schulmans krönika om sin avsky till MMA. Veckorevyn hissar Zara Larsson antagligen för hon är populär just nu och dissar Kvarg-trenden. Angående MMA diskussionen så får man inte mer hopp för samhällets intelligens när man läser folks kommentarer. Finns det någon som nånsin begrundar sina uttalanden innan man klickar på "skicka"?
 
Krönikan är tänkt att skapa både uppmärksamhet och att uppröra. Men att som läsare gå till personangrepp säger mer om dig själv än om din måltavla. Jag fann ETT bra svar där man faktiskt tänkt igenom innan. Vilket gjorde mig lite lugnare till mods. Tänk ALLTID ett steg längre och håll dig ifrån personangrepp och barnsliga kommentarer om du tänker ge några. Inte vara ännu en fårskalle i en grupp med fårskallar. Yttra dig om saker som är väsentliga och glöm inte att lika väl som du har rätt att nämna din åsikt har Alex rätt att använda sin. Du är inte värd mer än någon annan. Och skriv ingenting som du inte vågar säga face to face. Krönikor i sig tycker jag är väldigt intressanta och speciellt när man uttrycker sig så väl att man vet exakt var folks knappar sitter.
 
Medan mina tankegångar flödar omkring i huvudet rullar Fångarna på Fortet i tv-rutan. För typ hundrafemte gången. Men allt är inte längre som förr. Man kan ju egentligen inte använda samma programnamn längre eftersom inlåsningen har tagits bort. Har blivit ett mer rättvist spel på ett sätt men endå rätt mesigt på ett annat. Ingen riktig rädsla längre för att bli inlåst utan då mister man bara den aktuella nyckeln istället. Är det bara jag eller var man inte fler i laget förr? Nu kom jag lite på sidospår känner jag.
 
Kliar mig lite i huvudet. Varm, förkyld och jävlig får man väl skylla lite på i dessa sjukdomstider. Tappat räkningen över hur många gånger jag nyst iväg min själ och hur mycket hushållspapper jag använt upp denna veckan. Hursomhelst är jag enormt trött på att vara totalt ras mer än vanligt. Helt hopplöst! Nåväl..Gäsp. Vad tänkte jag mer på?
 
Jo! Sarkasmen jag fann i Veckorevyn som jag snabbt bläddrade igenom för att egentligen komma fram till horoskopet. Bianca Ingrosso uttalar sig först om vad hon ville ha ogjort i världen om hon fick välja vad hon ville. Bianca svarade nazismen och judarnas förföljelse och där höll jag faktiskt med och blev lite förvånad att hon inte valde nåt lika ytligt som de andra tillfrågade på nästföljande sidor.
 
Vad jag däremot reagerade på var att hon nämnde att hon störde sig på idealen i dagens samhälle att man helst ska se ut som en snygg och spinkig Victorias Secret modell. Visst det tycker vi alla men tycker det rätt lätt för henne att säga eftersom hon har ett liknande utseende själv. Om det nu betydde så mycket för henne att gå emot idealen hade ju hon kunnat lägga på sig fem kilo? Nae. Det stannar nog där så hon kommer i alla moderna kläder som ingen annan kommer i såklart. Nä, nog om mina funderingar för idag. Nu börjar ögonen klia sig varma. Resterande del av fredagskvällen ska jag dega bort i soffan med en kopp the.
Tack för din uppmärksamhet! 
jeanette sandelin

Du är en språkets mästare :) Dock skrivs medan utan "s".
Trevlig lördag fina Ellie!

Svar: Tack så mycket för de fina orden! Ändrat nu.Ha en fortsatt bra dag du med! :)
Ellie