Storm och Judoaktiviteter

Fredagens mörker sänker sig över staden utanför mitt fönster. Stormen Helga som dragit in över oss har svalnat. Blåsigt, nerfallna träd, olyckor och stängd uddevallabro under dagen. Dock verkade det göra mer skada utåt kustborna än inne i stan. Men alltid kul när vädret växlar helt klart. Mått bättre idag och magen verkar repa sig sen gårdagen. Magkatarr är inget vidare roligt att stå ut med. Ännu en påminnelse att vara noga med kosten. Både med tider och innehåll. Nåväl. Vad händer i Judosverige?
 
Helgens Judoaktiviteter i Sverige och Utomlands

Fre-Lör: Pyjamasläger, Borlänge
Lör: Svenska Mästerskapen för Lag, Lindesberg
Lör: Zongradering 1-2 DAN, Staffanstorp
Lör: KM + gradering Seiryoku Zenyo Jk, Sala
Lör: Världsrekordförsök planka Linda Petersson, Göteborg 
Lör-Sön: Träningsläger m. Daniela Krukower, Åland
Sön: KM Newaza, Bk Yoi Mullsjö
Sön: Gradering + avslutning, Wemmenhögs Budoförening
Sön: Judo5 Distriktsträning, Göteborg
Sön: Julfest 13-15:00, Frölunda Jk

Utomlands
Fre-Sön: Grand Slam, Tokyo (Landslaget 8st)

Läser att judolandslaget är borta i österlandet Japan. Åtta hungriga judokas redo att kämpa uppe på mattan på Grand Slam i Tokyo. Tidskillnaden är 8 timmar så deras matchstart är 02:00 i natt svensk tid. Faschinerande. Vet inte om jag hade orkat tävla med den tidskillnaden. Lag SM står för dörren med åtta hungriga herrlag redo att göra upp om SM-titeln. Besviken över att det inte blir någon fight om titeln på Damsidan då det är få få anmälda lag. Men jag tror på att det är på bättringsvägen med att rekrytera fler tjejer att delta i åldern 25 och uppåt. Håller tummarna för att det  blir fler nästa år helt enkelt. Stort lycka till!
 
Just Nu
Dagens rullar på med lite städande. Följt av en mumsig tacos till middag. Fick dock göra en snäll tacos utan kryddor så inte magen blir förbannad igen. Proppmätt. Resten av kvällen blir lugn med lite bloggande som ni ser resultatet av här. Sen får man ju verkligen inte glömma Idol-finalen. Kommer bli grymt! Vem tror du vinner?  Jag hejar på Amanda! God Kväll!