Röd Snö

They Say Im Young But Im Not Too Young To Know What Love Is. Dagen har gått i musikens tecken. Sov alldeles för länge ännu en gång. Vet inte varför jag blivit så otroligt mycket trögare under förmiddagen men jag har mina aningar. Im Not The Prettiest You've Ever Seen But I Have My Moments. Sitter inlindad i min värmefilt och längtar efter snö. Snöflingor som sakta ringlar ner från himlen och läker alla världens sår. Sägs det ska komma några på söndag men jag tror inget förrän jag ser det.
 
Tar en titt på aftonbladet och ser en tidigare flykting i Spanien som vann flera miljoner på lotto. Tänk vilken känsla det måste varit för honom. Galet. Rätt nyfiken på vad han kommer göra med pengarna. Om han kommer gå loco eller vara sparsam. Vad hade du gjort?
 
Tar en klunk av min Sprite. Blev hämtmat idag. Ingen större lust att gå utanför dörren. Det verkar ju som SMHI inte tycker det heller. Tänker tillbaka på stormen Helga. Den var rätt rejäl ändå. Inte många gånger man suttit i en bil som gungar i den starka vinden. För att inte tala på att man nästan drogs omkull när man stod själv i vinden. Moder Natur ska man ha respekt för. Respekt blandat med fashination.
 
Juldagen. Då många söker sig till stans uteställen. På den goda tiden stod man hoppfullt i långa ringlande köer för att komma in på Agassis. Vilka minnen. Vilket festfolk. Nostalgi helt enkelt. Nuförtiden lockar det inte särskilt mycket. Tider förändras. Låt de unga ta plats helt enkelt. Blir nog en till kväll i lugnets och mysets tecken. Min ena skuldra ställer till med tråkig värk för mig. Upp i nacke, arm och axel. Länge sen det var så ihållande. 
 
Vem Vet Mest kommer upp på tvn. Det håller mig koncentrerad från början till slut. Svenska kändisar deltog. Svarade de  flesta frågor rätt faktiskt. Nörd och Pensionär i ett. Nåväl. Tur vi lever i ett fritt land. Blir nog till att se Sällskapsresan ikväll kl.21:00. God Kväll Goa Läsare!