Nattblogg 16

Borde sova fast ändå inte. Känner mig lite irriterad. Inte psykiskt men fysiskt. Lingonveckan gör mig galen. Uppe på den övriga tröttheten. Skriker på Skrållan som sprätter och är allmänt galen och jobbig. En rivstart av klor i knät, spring på ens fötter eller vill ut precis när man släppt in henne för att bara nämna några irriterande ögonblick. För att i nästa stund se ut som ängelen själv. Mm..Jovisst. Nu står hon och glor på mig igen. Som om mitt liv går ut på att underhålla henne eller springa till kylskåpet varannan minut.
 
Lugn och fin nu. Djupa Andetag. Musikhjälpen är på svt i bakgrunden. Efter en stund så byter de radiopratare och slänger in legendaren Gina Dirawi. Älskar henne! Så skön människa! Bli min BFF. I skrivande stund hör jag ett hulkande. Av en katt som jag nämnde tidigare. Mumma. Bara ner på knä, se glad ut och torka upp. Hon ger mig en förlåt-blick och sen sprätter hon igång igen. Nåväl. Vad är en bal på slottet?
"Gå och lägg dig! Det är som om hon har djävulen i kroppen!" ropar en trött mamma i bakgrunden.
Skrållan busar tydligen med mamma också. 
 
Tänker lite tillbaks på dagens nyheter. En nedbrunnet tilltänkt asylboende, folk reagerar över att sverige inte vill ge sig in i IS-kriget. Vet inte så mycket mer än så, fastnade inte mer hos mig. Blir väldigt upprörd över nedbrända asylboenden. Förstår inte folk som tycker detta är bra att de eldar upp kommunens pengar? Skakar på huvudet. Alla är vi människor! Bara för vi haft tur att födas här ger oss ingen rätt till denna plätt på jorden. I ett nafs kanske det är vår tur att sättas på flykt eller leva i en krigszon så ha lite respekt! Världens historia innehåller många prövningar och omställningar.
 
Var en medmänniska istället för en pessimistisk sabotör som gör skillnad på människor. Läs på om saker innan du uttalar dig vare sig det gäller flyktingar, källkritik eller politik. Det är intressant och lärorikt tro mig. Allt är inte vad det ser ut att vara helt enkelt. Ett annat tips är att acceptera att alla har inte samma åsikt som du och det finns säkert skäl till det.
 
Nåväl. De tjatar om den nya Star Wars-filmen. Kan inte bry mig mindre. Är inte så mycket för någon av de större filmerna som alla tycker är fantastiska. Sagan om Ringen, Harry Potter eller Pirates of the Carribean. Nej Tack. Den enda storfilmen jag älskar är helt klart Avatar. Grymt fantastisk film som tog mig med storm. Den satt kvar länge efteråt och jag ville bara fortsätta leva i den världen för alltid.
 
Äntligen lade sig Skrållan i sin elementsäng. Färdigsprunget för nu hoppas jag. Slänger en kik på mitt Judoforum på FB. Den årliga hösttävlingen "Årets Klubb 2015" pågår för fullt. Där man som klubb röstar på sitt respektive klubbmärke genom att trycka like under den. Spännande att se allas engagemang i år! Börjar bli en del som helt klart vill fightas uppe i toppen. Får se vem som tar hem det i år helt enkelt. Stort Lycka Till allihopa!
 
Jepp. Nu börjar jag bli sömnig. Känns skönt. Nu loggar jag ut för den här gången. Godnatt Världen!