Nattblogg 15

De ringer in. Ämnet är att nämna något man är bra på. Vänliga röster med kloka ord och synvinklar på livet. Funderar själv vad jag är bra på. Tycker jag är bra på att skriva och formulera mig. Har lätt för att känna empati och stå upp för orättvisor. Lätt för att strukturera och organisera saker. Hålla tider. Är även en bra vän som finns i goda som dåliga tider. Börjat sätta gränser och har blivit bättre på att ta hand om mig själv. Finns säkert mer saker men just detta poppade upp i mitt huvud. Själv har jag tydliga minnen till det här uråldriga radioprogrammet. Var gång jag sov över hos mormor efter morfar gått bort så lyssnade vi på Karlavagnen tillsammans och läste svenska kändistidningar. Så var gång man hör Karlavagnens intro så infinner sig lugnet inom mig följt av en varm känsla av kärlek. Älskade Margit och Helmer 
Varför ska de man älskar mest lämna oss för tidigt för? Så orättvist. På tal om detta. Igår skulle kära farmor fyllt 90 år. Hade gett vad som helst för att få henne tillbaka till mig om så bara för en stund. Älskade Ketty En sådan karismatisk kvinna med fötterna på jorden som inte lindade in orden om hon tyckte något. Mycket intelligent och med en sådan värme i sitt hjärta! Fick alla runt omkring sig att må bra i hennes närvaro. Miljarder minnen svävar genom huvudet. Saknaden suger i bröstet. Så lyckligt lottad att få äran att lära känna dem. Men vi möts både i drömmarna och tankarna. Till slut kommer vi att få ses igen.
 
Nåväl. Nostalgi i all ära. Kan sitta och titta på gamla foton i all evighet. På klubben graderades sju stycken i vuxengruppen till orange och blått bälte. Önskar så att jag kunde få varit med och sett graderingen. Fick lugnt hålla mig hemma då jag inte varit kry på hela veckan. Men läste att det gick galant för klubbkamraterna. Trodde inget annat heller. Ni är grymt duktiga helt enkelt! Hard work pays off. Spenderade kvällen med mor och far och bakade lussekatter. En mysig kväll med mycket skratt och Skrållan som sprang runt och jamade. Toppenbra Torsdag i början av december!