Nattblogg 14

Russian roulette is not the same without a gun. Lady Gaga ljuder dolt från radion. En av få artister som jag sett live i mina dagar. Den konserten kommer jag aldrig glömma. Vill man ha show så levererar hon gånger tio. Grät som ett barn av lycka. Nåväl. Varför ligger jag här i mörkret och knappar på datorn? Fast jag egentligen borde sova. Den främsta anledningen var nog att Paradise avsnittet sändes såpass sen ikväll som höll mig uppe. Så spännande! Regnet piskar samtidigt fönsterrutan i rummet. Ligger och funderar på när snön hade tänkt att komma. Vill gärna ha en vit jul med snö. Om så bara en centimeter. Har tidigare ikväll lagt ner mycket tid på omröstnings tävlingen Årets Klubb 2015 i mitt forum. Härligt att se en stark fightingspirit bland judofolket när det letar sig in och röstar på sin klubblogo. Bara tjugotre dagar kvar så lika bra att sätta fart om man vill vara med och slåss uppe i toppen.
 
Har annars haft en relativt lugn tisdag. Känner mig dock inte riktigt kry då magen bråkar bland annat. Men man får stå ut. Som med allt annat. Donald Trump uttalar sig idag också som en jubelidiot. Att stänga gränserna för muslimer. Lite sent påtänkt och efterblivet kan jag tycka eftersom det redan bor många muslimer i USA och för det andra uttala sig dumt mot världens största religion. Det bevisar ännu en gång att ju rikare man är desto dummare beter du dig. Blir han president i USA kommer hela världen att skämmas. För det där är inget president-material. Punkt.
 
Förutom detta så funderar jag egentligen inte överdrivet mycket just nu. Känns både skönt och tråkigt på samma gång. Då jag brukar bli inspirerad och kreativ sent på kvällen i vanliga fall. Men tiderna är till för att ändras i guess..
 
Vill även tacka som jag nämnde tidigare de 785 stycken läsarna som nyfiket tittade in på mitt inlägg "Stormen Helga i Bilder" i söndags och 200 st i måndags. Jag blir glad och smickrad! Detta är trots allt en hobbyblogg. Godnatt Världen!