Lejoninnans Betraktelser

Annandag Jul. En dag i trötthetens tecken. Kaffedrickande och en dusch gjorde inte något större inflytande på min energinivå. Grease är på i bakgrunden. Många klassiker går varma en långhelg som denna. Med den dunkande huvudvärken har jag bäddat in mig i värmefilten även idag. 
 
Lite judogruppsarbete där jag uppdaterat klart ställningen i Årets Klubb 2015. Bara fem dagar kvar tills vinnaren utses. Spännande att se hur det kommer att sluta. Alla har chans att vinna med lite vilja och motivation att dra med sina klubbkompisar till röstningen. Stort lycka till!
 
Medan Zuke och Sandy dansar loss tar jag en till kopp kaffe. Är nog inte riktigt min dag denna lördag. Värken börjar dock avta en aning. Gäsp. Läser om hur butikerna lurar sina kunder över jul med sin såkallade mellandagsrea. Folk shoppar på. Men man får se upp för snart kommer januari. Försöker och inte lägga pengar på så mycket annat än mat och det som behövs. Har ju redan investerat i en ny dator i höstas. Har allt jag behöver. Har hellre en buffert än köper något på impuls och sen inte har råd till mat. Inte riktigt min stil.
 
Byter till naturprogram. Lejon bråkar med sina rivaler och geoparden skyddar sina ungar från hyenor. Lugnet sänker sig till slut och regnet kommer. Vilka otroligt vackra ansikten lejoninnor har! Naturen är bra fashinerande. Kan stirra på sånna program i timmar. 
 
Ikväll blir det nog att ta en kik på två svenska klassiker; Brännvin i Kikarn och Sällskapsresans Snowroller. Tror inte lördagen blir mer spännande än såhär. Men det finns alltid de som har det värre. Speciellt i dessa tider. Godkväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
jeanette sandelin

God fortsättning vackra Ellie <3
Du är så klok och förståndig. KRAM!