Cozy Mondays

Vaknade upp imorse av ett lugn. Bilarna var i full gång upp och ner för gatan utanför. Kunde inte bry mig mindre. En god frukost senare med den obligatoriska koppen kaffe började jag sakta att vakna till liv. Mobilen har fyllts med alla möjliga aviseringar under natten och morgonen. Alltifrån judo, mail, till chattmeddelanden från vänner. Vardags pyssel för att senare under eftermiddagen bli bortbjudna på middag och fika. En skön kontrast denna kalla måndag. 
 
Nu hemma igen och en härlig dusch senare är jag, morgonrocken och värmefilten ännu en gång tillsammans. För att inte glömma det härliga skrattsamtalet med Matilda. Vår humör,fantasi och barnslighet slår allt helt enkelt. Fått ett magträningspass genom alla skrattattacker ikväll. Du är för underbar min vän. 
 
Läser om orkaner som drar fram genom södra och centrala USA. Ett 40 tal som strykit med. Naturens krafter har talat ännu en gång. Allt fler översvämningar och andra naturkatastofer känns som det bara ökar för var dag. För att inte tala om Antarktis is som försvinner i dubbla takten. Hoppas det blir något banbrytande i klimatavtalet som diskuterades i Paris för några veckor sen. Snart är det för sent för att vända utvecklingen helt enkelt.
 
Nåväl. Denna veckan kantas av min mors födelsedag, nyårsafton och farmors årsdag. Två trevliga tillställningar som jag hoppas blir lyckade. Samt tända ett ljus för älskade farmor. Godkväll Måndag!