Födelsedagsbarnet Patrik

Idag fyller en av mina älskade barndomsvänner.Tiden bara rusar förbi.Känns som det var igår hela världen var en en lekplats som jag delade med dig.Gömställen,bus,cykeltutflykter,skrattattacker och ofta antingen med leriga eller blöta kläder till följd.Väntade ofta på dig tills klockan skulle bli fem då du äntligen fick gå hem och äta för att sedan kunna vara med mig.Ville också ha en dagmamma men pappa var ju hemma om dagarna då han jobbade natt så jag fick nöja mig med att vänta.
 
Dagar fyllda med spring hit och dit,jage,kurragömma, eller se på film.Bombardera kamerarullen med fula miner och målade ansikten.Barnkalas,hälsa på andra eller cykla upp till farmor för att hoppa i höet.Upp till borgen eller sitta under bron och gömma oss vid forsen.Det fanns så himla mycket,man hade fullt upp! Vi har känt varandra i alla fall sedan fem års ålder.Tagit följe till skolan och hålla ihop i vått och torrt genom åren.Stått upp för varandra när andra inte alltid var ens kompis.Sådant som jag aldrig kommer att glömma.Från denna tid och fram tills gymnasiet var vi nära vänner,sedan ebbade det ut mer och mer.Nya tider och nya vänner.Det är en naturlig del av livet.Tänk att du nu har tre underbara söta små barn och en vacker flickvän i ditt liv redan vid din 26 årsdag! Hoppas du får en underbar födelsedag och att vi stöter på varandra igen framöver. /Ellie från gatan ovanför.
 
Här är jag Jennie-Ann och Patrik när vi mimar på högsta volym till Spice Girls
 
 
Anonym

Du är fan den bästa och och den underbaraste vän man kan önskat sig . Du har förgylt min uppväxt med allt möjligt roligt. Älskar den tiden gamle vän.