Nattblogg 1

Kände för att skriva av mig men vet inte riktigt hur jag ska kunna kanalisera alla intryck och känslor.Även om det lät negativt så är det snarare åt det positiva hållet, var så säker. Tänker mycket på hur månniskor kan vara, hur olika vi är och så många olika saker som kan påverka hela ens liv osv. Kikat både på Dr.Phil och även på verkliga mordfall som de löser i slutändan. Tänk att andras olycka i deras liv kan drabba andra så lätt. Allt från kidnappning till mord bara för att mördaren ska få leva ut sin agression/fantasi/fetisch/hämnd mm. Om man ska hårddra det så är egentligen alla väldigt utsatta i samhället,visst det kanske inte är samma här i Sverige som i USA men chansen finns ändå där. Har själv mött en läskig typ när jag promenerade hem sent på kvällen, dock var polisen precis där som tur var så det hände inget men definitivt sista gången jag går hem själv på kvällen. Det ska ingen egentligen göra vare sig man är kille eller tjej tycker jag. Både rån och misshandel går varmt även i Uddevalla så tänk efter en extra gång.
 
Tankar, Tankar, Tankar. Längtan efter det man vill, det man gjort och det man önskade man inte gjorde. Har en hel del jag skulle vilja göra. Inga stora saker men mindre som skulle betyda mycket för bara mig. Tex allt ifrån att lägga ner mer tid på att skissa, prova oljemåla, skriva en bok/novell, prova på massa nya saker, plugga, testa mina gränser, lätta fotfästet för en stund, känna att man lever fullt ut. Saker som får en upprymnd och nöjd inuti.
 
Har även inte haft lust att skriva det senaste på grund av att jag inte har varit och ännu inte är frisk så gör nästan inget annat än sover.Främst förkylning,halsen är kass och man känner sig varm jämt.Man blir ju inte mindre rastlös precis men det är väl bara att stå ut..En dag ska det väl vända.
 
Att försöka förstå sig på människor och varför de egentligen beter sig som de gör är något som många inte tänker på. De klagar lättare på det som personen gör fel istället för att ta reda på varför personen egentligen beter sig som den gör. Samt att de ser aldrig en extra gång på vad de själv gör för fel som kanske kan bidra till bråket. Det är heller inte alltid det man säger som är problemet egentligen, kom ihåg det. Det kan vara djupare än så. Så ta dig tid, det kan spara tid i slutändan mellan er. Framförallt när ni bråkar med någon, ha respekten nog att inte höja rösten mot varandra..den andre kommer höra vad du säger ändå.