Den snygga killen

Ni vill antagligen veta mer om den där snygga killen som satte sig bredvid mig men tji fick ni,mohaha! Tog mig uppåt mot Ö och klubben idag och haft en hel del ärenden som det tagits tag i. Både räkningar, kvitton, samtal, judouppgifter bland annat. Stod även för matlagning idag som blev en smaksuccé och vips så var det dags för judoträning x 2. Kände mig helt okej på vuxna träningen dock extremt trött och segare än vanligtvis. Kanske tanken på allt jobb som mina tankar dras till och allt man ska fixa runt om i vardagen. Men men bara och köra så gott det går och ta allt annat därefter. Efter lite judosamtal och tankar så sitter jag återigen här. Nej jag är inte alls ofokuserad nej nej. Däremot julbakning som är nytt för i år som jag och Carro ska komponera ihop en dag ser  jag fram emot. Konsigt nog hade jag funderat på samma tanke några dagar innan hon frågade mig, det kallar man bra kommunikation.Ska bli spännande och kul att vara lite händig och pysslig. Dagen i sig har inte gett mig många leeden. Snarare åt andra hållet, hände det något småroligt vid busshållplatsen så såg tanten bredvid mig nästan ännu surare ut än innan, undra varför..det gör mig lite smått nyfiken på vad som får henne på det humöret. Efter att ha kikat på förbigående personer en stund i väntan på bussen så lade jag märke till hur många olika gångstilar det egentligen finns. Rätt faschinerande samt hur man framstår när man traskar fram. Nu börjar det frysa på lite och idag såg man den första snön, även om den bara varade i luften. Nåväl snart december och full jobbrulle, även om det redan är igång.Wish me luck och sov gott!
 
 
 
 
 
Cecilia

Jag gillar dina inlägg! Du skriver så bra och intressant. Gillar det du skriver om när du iaktar folk =)

Nej dom är inte ett dugg avancerade. Lekande lätt!

Till en plåt behöver du:

2 dl rågsikt
3 msk olja
½ dl linfrön
½ dl solrosfrön
2 dl sesamfrön
½ tsk salt
2 dl varmt vatten

du kan även byta ut fröerna i mängd och mot annat. Jag har provat att ha i pumpafrön med t.ex.

Du blandar ihop alla ingredienser förutom vattnet som du sen tillsätter efter det är blandat.
Det kommer bli en lös smet, det ska det bli!
Du tar en slickepott och smetar ut det över en plåt med bakplåtspapper. In i mitten av ugnen 150 grader, det tar cirka en timme.
Efter en halvtimme kan du ta ut plåten och dela i så stora bitar du vill ha. Har du en pizzaslicer så funkar det bra med den...

hehe lite snurrigt men jag tog det från huvudet bara

Svar: tack så mycket:) gilalr dna inlägg också,så tankfulla och analyserande, precis som jag:) Ah tack så mkt ska försöka mig på detta:)
Ellie