Om BorgHansen

Förr
För 21 år sedan föddes en liten flicka på Uddevallas sjukhus som sedan döptes till Eleonor som blandannat fick sitt namnförslag av sin gammelmormor. Hon växte upp i en litet samhälle i Dalsland och bodde där på samma ställe under hela sin uppväxt. Under uppväxten var fick hon ett nära band till sina mor och farföräldrar som hon ofta spenderade sina sommrar hos. Dock har nu alla förutom hennes farfar gått bort vilken sin farmor var senast..Har även en storebror och en halvsyster. Vidungefär sexårsåldern började hon med lite olika sporter som var blandannat handboll,judo och även ridning. Tränade båda dessa sporter i några år men valde till slut judon och ridningen ( det var på olika dagar medans handboll inte var det). Det gick framåt och jag tog bälte för bälte och började även tävla väldigt mycket. Har varit och tävlat från norr till söder och även utomlands i Danmark. Efter 13 år så har det blivit en hel del medaljer och resor att minnas och judon har blivit en stor del av mig. Har du själv inte hittat någon sport så kan jag starkt rekommendera judo, bra träning för hela kroppen, roligt umgänge och många skratt och vänner får du! Speciellt när man tävlar så knyter man alltid nya kontakter!

Mina största segrar är:

1:a Budo Nord Cup av 25 motståndare ( Hela Europa deltar i tävlingen)
1:a Hilleröd Cup i Danmark
3:a Skol - SM av 20 motståndare

Övriga 52 medaljer finns i samlingen hemma hos Mor och Far i Dalsland. Nu väntar bara det svarta bältet så är allting fullbordat.

Nu
Idag har det gått en del år sedan jag växt upp som sagt och jag håller fortfarande på med judo men nu är det bara träningen eftersom jag lagt min tävlingskarriär på hyllan. Jag har även blivit barntränare sedan 7 år tillbaka på klubben Färgelanda ochtrivs med det. Härligt att se hur barnen utvecklas och uppmuntra dem att nå de mål dem vill uppnå. Förutom judon så har jag bott i Uddevalla nu i snart ett år, precis uppe i en separation efter 2 år och 8 månader och håller just nu på med flytt till min nya lägenhet.

Gymnasiet gick lite knackigt till en början då jag valde Öppna Programmet som var ett specialprogram med samhäll vilket inte gick så bra med blandannat dåliga lärare och dålig arbetsplan. Efterjag bytte så kickade dem en del lärare. Jag insåg då att jag var tvungen att fatta ett snabbt beslut och det ble Hotell och Restaurang(blandannatför det var hälften teoretisk och hälften praktiskt) Betygen började gå upp igen och skoltiden slutade på 6 MVG  11 VG och resten G. Jag tog studenten ett år efter min kull men med desto nöjdare betyg. Efter studenten gjorde jag en jobb-rusch och bokstavligen knackade dörr och mailade olika företag och ställen och frågade om de behövdes personal. Jag fick då på sommaren efter studenten napp och sommarjobbade på Mona- Lisas restaurang i Uddevalla som var både restaurang, matlagning, snabbkök och Mini- Livs. Inte det bästa jag kan rekommendera men det var ändå ett arbete. Efter det så fick jag napp på fyra ställen som var Alex Gastronomi( restaurang), Gustafsberg Badrestaurang, Köket Restaurang & Café samt Lane-Ryrs förskola. På alla fyra stod jag som timanställd och ringdes in när jag behövdes. Men att vara så på fyra ställen kan mig endå rätt bra med timmar. Hösten gick och jag jobbade på och i slutet av november somfick jag ungefär en månads heltid ute på Gustafbergs restaurang och deras julbord! Det gav klirr i kassan vilket gjorde mig glad!

Jan-mars var det ganska glest med arbete men nu när sommaren tar sig till så blir det mer och mer och jag står fortfarande kvar på alla fyra ställen. Målet är att till hösten försöka söka en heltidtjänst på valfritt ställe som finns att söka.
Mig