The Last Of Everything

Då var dagen kommen. När det värsta av vintern är över. Sommartiden har infunnit sig. Den mesta snön har smält bort. Vinden lägger sig och solen tar för sig mer för var dag Sista kurdagen av tio på min antiinflammatoriska blä-mediciner för min jobbiga högertumme. Men tänker samtidigt på just det sista jag gör av allting. En sista dusch, laga mat, städa, judouppdatera, mysa med katten eller skratta i telefon med vännen. En era utan dess like. All galenskap, erfarenhet, lycka, misär och underbara minnen. Allt det där..en allra sista gång..Om man ändå kunde stanna tiden..
 
 
 
 
Som 29 åring! Imorgon är det den mytomspunna 30 årsgränsen som kommer att bli till verklighet. Där jag i min barndomstid tyckte att man var vuxen, skulle vara gift och ha barn. Ett standardarbete med villa, volvo, vovve och sommarstuga. Mycket i min uppfattning har tack och lov ändrats sen dess. Många insikter, erfarenheter och lyckliga minnen senare. Oavsett den norm som finns i samhället att man ska göra vissa saker vid fasta tidpunkter i livet..kan jag inte bry mig mindre. Olycklig med allt det där eller lycklig här och nu? Borde det inte vara den första självklara frågan man ställer till en person oavsett ålder? Är du lycklig? Inte fråga; har du barn, karriär eller man? Nej, dags att göra plats för det moderna livet. Att just ditt liv är ditt liv, oavsett vad folk förväntar sig, tycker eller skvallrar om. Att komma till den insikten ger mig både styrka och lugn. Nåväl. Nu ska jag njuta av morgondagen!
 
För 30 år sedan när jag föddes var följande verklighet på tapeten;
 
- Årets julklapp är bakmaskinen 
- Tommy Körberg med låten "Stad i ljus" vinner melodifestivalen
- Årets kvinnliga pop/rockartist Marie Fredriksson
- Årets manlige pop/rockartist Mauro Scocco 
- Olympiska Vinterspelen äger rum i Calgary, Kanada
- Svenska regeringen förbjuder all tobaksreklam i sverige
- Vasaloppets tävlingsledning accepterar en delad förstaplats
- Michael Jackson och Witney Houston besöker/åker på Liseberg 
- Den första provflygningen med JAS 39 Gripen äger rum.
- Den första hjärtoperationen i sverige äger rum på sahlgrenska sjukhuset i Göteborg
- Världens dyraste musikinstrument, en Stradivarius från 1709 säljs i london för motsvarande 5.2 miljoner
- Omfattande säldöd konstateras i Kattegatt. Över hälften av den svenska sälstammen dör efter att ha drabbats av en virussjukdom.
- Piper Alpha borrplattform i Nordsjön förstörs av explosioner och bränder. 167 oljearbetare dödas, vilket gör det världenss värsta offshore oljekatastrofen i termer av direkt förlust av liv. 
 
#Drömmar - Glädje - minnen
pernillasandstrm.blogg.se

Åh vilka härliga bilder. :) Här dröjer det super länge innan all snö försvinner.

Svar: Tack! Ja här längtar vi efter våren minsann.. även om vi inte har snö är det onödigt kallt och blåsigt ;)
Ellie