Deepblue Sky Hällregn och Solsken?
Godmorgon!   Tsss

Steg upp för en stund sen efter konstigt drömmande som var både bra och dåligt. Gick ner och har käkat lite frukost. Idag är det flyttdagen och det känns skönt att äntligen få kunna börja på riktigt. Igår gjorde jag som sagt dessa Äppelknyten (se under fliken recept) och det gick väl sådär , var ingen hit direkt , gillade inte fyllningen. Men men har man inte provat så vet man inte=)

Efter frukosten gjorde vi oss iordning och packade in sakerna jag hade här hemma och åkte först till Färgelanda och tankade, sedan till banken och satte in mina drickspengar och lönen på mitt konto, sedan ner till stan och till min nya lya. Packade upp både kläder servis och annat. Sedan tog vi bilen (100 m ner på gatan) och gick in i den gamla lägenheten, gick bara rakt in när robert råkade vara hemma, visste inte att han hade semester, kanske lite dumt men men. Packade ner en hel del vilket tog en stund och åkte bort med det, började förstås hällregna! Åkte tillbaka och hämtade bordet. Nu är det bara förrådet kvar sen är det färdigt.

Åkte sedan ner med mamma och pappa till Pizzeria Napoli och jag åt en stor Calzone med Zup. Efter det gick jag och mammsen in till tygcentret och hittade ett par köksgardiner. Åkte till lägenheten en sista gång och sedan begav vi oss hemmåt skogen igen.

Kom hem slappade en stund, såg på TV sen fick vi för oss att vi skulle ta en promenad, trots att det regnade, gick upp till skogen letade efter svamp och hittals ett femtal kantareller, sedan hemmåt igen pissevått!! Men jag njuter endå av regn.

Så nu sitter jag här, skulle egentligen skrivet ett inlägg i morse också men datorn hängde sig hela tiden..bra början jag vet=P Igår i alla fall så kom jag hem vid sextiden och det var mest tv tittande, dator men sen blev det kortspel meed både japansk vist och poker med många skratt=)

Imorgon blir det jobb från och med kl 12.00 tills kvällen. Mamma pappa och ngra till ska förmodligen komma ner på Gustafsbergs buffé och trubadurkväll imorgon, trevligt trevligt=)

Är även ledig på söndag så det blir vä att flytta in det sista grejjerna och förmodligen hittat en säng till dess så kan jag med säkerhet flytta in=)

Tjingeling på er!