Fysisk Vinterdvala

 
I dessa lediga tider är vila både på gott och ont. Trots att jag behöver vila för att komma tillbaka med full energi funkar min vardagsplanering just nu något i otakt. I julveckan fick jag vara hemma pga magsjuka/virus som festade runt helt skoningslöst i min kropp. Och till dessert blev jag serverad migränattacker. Efter 4 dagar kunde jag gå tillbaka sista dagen innan jullovet startade. 
 
Under jul var vi uppe likt traditionen hos mina föräldrar, bara hade det mysigt och umgicks tillsammans. Sedan kom juldagen och jag började känna mig kass igen. Förmodligen för allt onyttigt man ätit. Och som ett brev på posten är magen tillbaka med sin jobbiga ton..känslan magkatarr blandat med uppblåsthet och allt annat tråkigt. I och med att magproblemen är tillbaka påverkas därmed min energi. Framförallt är matlusten rubbad totalt. Då har man ingen lust att varken träna, shoppa eller promenera. Fast man vill just det mentalt. Inte för att det är något uppmuntrande väder utanför dörren oavsett då både storm och regn far fram. Hoppas på förbättring under denna veckan.
 
Nyheterna bjuder på ett olycksdrabbat land i trafikväg i och med väderkaos som drar fram över sverige. Att ta det lugnt i trafiken känns det som ingen tar så mycket på allvar. Varken med avstånd eller hastighet. Sedan kan halkan slå till oavsett. Önskar alla dessa som är ute på vintervägarna att köra försiktigt och att de kommer hem helskinnade till sina familjer. Nåväl. God Kväll!