VäderBubbel & NyhetsReflektion

Tisdag. Sen frukost tillsammans med katten i köket. Blickar ut genom fönstret och regner forsar ner. Tar en tugga av min skinkmacka och funderar på nattens invecklade drömmar. Fest, fängelse, översvämning och bekanta i olika former. Trots detta blev jag inte ett dugg klokare. Men en otroligt vacker röd klänning med öppen rygg bar jag i drömmen. Får väl nöja mig med det. 
 
Blickar ut kort därefter, då har det skiftat till snöfall. Blir man förvånad längre? Sol, regn, snö, blåst, mörkt. Vädret vill nog att vi ska ha tålamod om bättre tider. Kaffekoppen fylld, då kommer Carro och lillen förbi och förgyller eftermiddagen. Därefter lite judoarbete, Alen fick dessutom sluta tidigare vilket också blir ett plus i kanten. 
 
Kvällsolen hälsar på under kvällen. Som ett försiktigt förlåt trots allt dagen bjudit på utanför fönstret. Får nog bli en liten promenad efter maten. Gårdagens judopass har gett mig rejäl träningvärk både fysiskt och psykiskt. Precis som det ska vara. Många på mattan var också en fröjd att se. Heja Fjk!
 
Sitter och funderar på om jag skulle orka ta och rensa kattlådan eller inte..hon får nog vänta tills sent ikväll bestämmer jag (kattslaven) mig för. Tur hon är söt. 
 
Av aftonbladets nyheter kan jag utläsa att de som livesände en våldtäkt live via facebook kommer att dömas till fängelse. Helt rätt! Sen kan man ju diskutera straffskalan. Men men. Fortfarande ett himla stohej över tjejen/modellen som slutat raka sig. Vem bryr sig? Varför bli upprörd över detta? 
 
Något annat positivt är att polisen haffat minst 50 st pedofiler i en razzia. Varav 10 är nu anhållna. Bra polisarbete! Annars står det mest och aprilvädret, snöfall i norr och varning för gräsbränder i söder. Hoppas det senaste väderkaoset stannar i april och maj blir en riktig vårmånad. Det är dags nu! Gör restauranger, caféer och folket en tjänst, ge oss sol och värme!