Regnets Poesi

"Men ingenting kan smälta frosten på min kind. Mer än dina ord att du är min" Ted G sjunger så fint genom radion. Så tidlöst men ändå så vackert. Lite olika saker gör intryck på mig idag. En arbetsgivare som kräver att deras personal tränar minst två timmar i veckan, annars får det mindre betalt jämfört med de som "sköter sig". Min magkänsla säger att kanske på pappret ses det som en bra idé men i verkligheten så ser jag det som diskriminering. Lönen ska väl ändå baseras på din arbetsinsats och inget annat? 
 
Nåväl. Ute pågår ett lite halvkonstigt väder. Det ska föreställa regn men är egentligen bara minimala små droppar som bara flyger omkring helt okontrollerat i luften. Tittade för övrigt igår på Stephen Hawkings; The Theory Of Everything. Otroligt stark film! Min reaktionen växladehela tiden mellan tårar och skratt. Sevärd film som jag starkt kan rekommendera! Min gamla barndomsvän Lotta fyller även år en dag som denna. Så många goa minnen och galna resor man har haft med denna donna. Skulle kunna fylla en hel bok. Så grattis goa du på din dag!
 
Dagens Quote 
 
Igår hade jag en pigg dag och jag kunde i princip vara igång med ärenden utan begränsningar. Idag är värken där den brukar. Seg och trött. Nasonex och strepsils finns vid min sida och används flitigt. Snurrar eftertänksamt på pennan i min hand. Ja ni läste rätt. Nästan alla mina inlägg börjar jag skriva på mitt block. Några enstaka inlägg skrivs på min padda. Tycker det är så otroligt mycket enklare att hitta tankarna och inspiration när jag skriver för hand än när jag sätts framför en tom ruta vid datorskärmen.
 
Som ni säkert märkt så har  det gått ett tag sedan min förra inägg. Åtta dagar. Men jag skriver när lusten faller på. Dvs kan vara alltifrån två gånger per dag till en gång i månaden. Bloggar baserade på prestation och att bara skriva för sakens skull har jag inte mycket för. Om du läser noga så kan du rätt tydligt se skillnaden mellan vilka som skriver på vilket sätt. Vänder blicken ut genom fönstret ännu en gång. Inte mycket har ändrats sen sist. Mer än känslan inuti. Lugn och harmoni med en nya insikt