VardagsPussel & Judo Happenings

Många bollar i luften de senaste dagarna. Eller mest hela tiden. Lägerplanering, ett jäkla pusslande. Bollande av idéer, människor och ansvarsområden. Tänka att less is more inimellan. Förarbetet ska vara såpass exakt att lägret kan genomföras och läsas med enkelhet. Dra i rätt trådar så ett vackert spindelnät skapas. Nåväl. Största delen är nu gjord. Lite småfix som diplom, tipspromenad och sortering av lägertshirts är kvar. Förberedelse är A och O. Pernilla från klubben är en toppenbra kollega i allt detta. Då går det snabbt och smidigt med planeringen. Inga tröga kugghjul i denna duon inte. Härligt! 
 
Nåväl. Det existerar faktiskt ett liv utanför detta. Fniss. Även den övriga hobby jag har är judouppdateringen via mitt gruppforum på Facebook. I helgen var landslaget borta på World Judo Masters i Mexico. Helgens höjdpunkter blev förstås Marcus Nyman och Martin Pacek som krigade sig till en bronsmedalj i -90 respektive -100 kg. Grymt! Passande inför OS i Rio 2016! Trots Mias och Robins otur i tävlingens första match så kommer även dem vara med på OS. Det glädjer mig att allt slit och arbete som lagts ner av både landslag, coach och judoförbund har betalat sig. Aldrig har Sverige haft sån stor trupp sen kvalificeringarna infördes 1996. Med deras meriter under två års tid har alltså 3 killar och en tjej kvalificerat sig till OS. Fantastiskt! Själv är jag mållös! Go Sverige!
 
Vardagsplanering har även pressats in. Allt från mat, möblering och inköp. Slänga skräp och hålla ordning. Dagens väder tycker jag har varit helt knäpp! 28 grader varmt men blåser galet hela tiden. Ingen bekväm situation utan mest irriterande. Ute blåser det och inne i bilen steks man rakt av i sina egna kläder. Hoppas på mindre vind imorgon. Då är det tänkt att vi ska köra grillpremiär hos Carro, Johnny och lilleman. Trevligt! Nåväl! Får avrunda kvällen innan jag blir helt fyrkantig i ögonen. Godkväll!
 
 
#FärgelandaJudoklubb - #JudoSverige - Judo