Lyckorus i Regnet

Idag har varit en bättre dag. Mycket har fallit på plats efter gårdagen. Goda besked och framtidstro. Är skönt när mycket har varit mörkt för länge. Vi passade på efter lite ärenden på stan att äta lunch på Centralstationens Konditori. Den godaste pannbiffen jag ätit på länge! Och att man kan njuta så mycket av lingonsylt är nog inte normalt. Nåväl. En riktigt skum väderväxling under onsdagen. I morse när vi drog iväg höll vi på att svimma av sol och värmeslag. Några timmar efter, vips, svarta moln och konstant regn. Ibland svänger vädret lika häftigt som humöret.
 
Skämt åsido. På agendan ikväll stod permiär av sommarträning för oss uppe på judoklubben. Har bara tränat en handfull gånger det senaste 2-3 åren. För en gångs skull var jag taggad. Mitt humör denna veckan visar tydligt att jag behöver ett judopass. Både bror och Alen följde med upp. Bara känslan att stå där i sin egna dräkt, den känslan ska man inte underskatta. Sätta på sig det där svarta bältet man slet sig till för ett par år sen. Uppvärmning sen lära Alen ne waza och lite kast. Samt brottas förstås. Att få upp värmen var absolut inga problem. Kunde känna dock att ryggen sade ifrån för att man är ovan men den ignorerades totalt. En glad och trött kropp men lycklig efter kvällens pass. Trots regnet. Antog att resten av judoklubben satt hemma i soffan och kollade på fotbollen istället.
 
Dock har min klubbkompis Rosa påbörjat sin resa till Veteran EM. Så otroligt tuff brud som bara slänger sig in i saker. Har sagt det förr och säger det igen. Hon kommer alltid vara en av mina stora förebilder. Slänger ett öga på fotbollsmatchen. Zlatan får mig lite ur balans, ja han är en riktig godbit. Men men. Vet med säkerhet att jag kommer somna gott ikväll. Med ett leende på läpparna. Judo For Life!
 
#JudoSverige - #Sommar - Glädje - Judo - Klubb