Himlen Runt Advent

Regnet smattrar utanför när jag öppnar ögonen för advent. Mörkret ligger extra tungt utanför. Gårdagens thai boxning med A känns definitivt av mer idag. Men kändes som jag kunde slappna av mycket mer. Plus situps och ben/rumpaövningar så kände jag mig nöjd. Resten av dagen var mest lugn och avslappnad som avslutades framför Så Mycket Bättre. Miriam och Sven-Bertil var helt klart bäst. Tyckte himlen runt hörnet blev så otroligt mycket finare som han framförde den. Så äkta och rak på något sätt. Miriams käften-låt var också grym. Kommer helt klart bli en hit framöver.
 
Ser att min klubb varit och kämpat uppe på judomattan på Trollträffen/Västcup i dagarna två. Ett guld och 2 brons tog klubben med sig hem. Väl kämpat alla och speciellt i debuten för en av dem. Härligt att se att vår tävlingsverksamhet verkligen kommit igång igen. Att se engagemang och intresse för samarbete lysa gör en glad i hjärtat. Keep up the good work!
 
Dagen har fyllts med telefonsamtal med M, diskande, lagat ugnstekt kyckling med ris och spenat. Senare blir det pensionärsvarning med och dutta bingolottorader. Försöker mentalt planera kommande vecka men just nu känner jag mer för att hålla det öppet och luftigt av olika skäl. Kan vara nyttigt det med.
 
Ser en artikel om att kvinnor med kurviga rumpor mår bättre än andra. Vilken tur för mig då borde jag vara superfrisk fniss.Skämt åsido. Det ligger säkert något i det. Sen kikade jag in på en annan artikel där det stod att man mår bättre av att duscha färre gånger i veckan både för hud och hår. Vilket egentligen inte är något nytt men vikten av att inte hetsas av att vara "ren" är bara bra. Eller använda produkter som gör mer skada än nytta på kroppen. Finns mycket man kan läsa på oavsett vad det gäller kroppsvård, mat eller andra produkter man använder i hemmet. Läs gärna mina egna miljötips på Natur Tips 1 & NaturTips 2
 
Nåväl.Nu ska jag nog ta mig en muffins och funderar på en dusch helt enkelt på tal om det. Hoppas ni får en toppenkväll där ute! Glad Första Advent!