LördagsUtflykt & Premiär-Jogg

Lördagsmorgon. Drömmarna avlöste varandra. Ena stunden ser jag Alen springa runt naken när han är hos doktorn. I en annan så är en bekant sur på mig för hon tror att jag håller på med hennes kille. Och i en annan så besöker jag en judotävling och är precis påväg att få autografer från hela judolandslaget. Något som jag verkligen önskar mig. I samma veva som autograferna blir klara, då vaknar jag. Why?? Dessa drömmar alltså. Lika verkliga varje gång. Fast ändå inte. Nåväl.
 
Hade en relativ seg start på dagen då jag trots frukost i lugn och ro. Bestod dock av mycket värk och yrsel. Just idag som både Torp och storhandling stod på agendan. Men jag bet ihop. Lunch på MAX satt fint. Sedan åkte vi över till torp och kikade lite i affärer. Hade ett presentkort på torp som efter min lyckade önskan förlängts ett extra halvår för min skull. Det resulterade i att jag fick en svart snygg mönstrad jacka(ord.pris 599 kr) för 499 kr men sedan drog det av procent pga medlemsrabatt till 449 kr. Sedan märkte vi att en knapp hade ramlat av och de gav mig sedan tillbaka 200 kr i kompensation och jag behöll jackan. Så egentligen har jag fått pengar tillbaka på att köpa denna jacka. Galet! Fick även fått fatt i en rejäl handväska från Don Donna (ord.pris 500 kr) fick för 250 kr. Känns toppen!
 
Förutom detta så tog vi oss en sväng till storhandlingen på CityGross. Inköpslista och lugnt och metodiskt tog vi oss igenom butiken utan onödiga inköp. Trots detta så gick det på 1200 kr(!). Dock delar vi på detta. Och det kommer räcka länge sanna mina ord. Får hoppas vi sparar tid på maten nu framöver. Nåväl. Smokey Ribs, rotfruktsgratäng och spenatsallad. Välförtjänt efter denna dagen plus städning och diskberg avverkat. 
 
Fick sedan för mig att göra en premiär-löprunda med Alen. Det var bara sådär 7 år sen sist jag sprang något nämnvärt. Började smått och det blev en halv km inklusive en sista uppförsbacke. Gick bättre än jag trodde, men benen tar fort slut. Alen fortsatte sedan en annan slinga. Men att jag fick för mig att prova överhuvudtaget är en seger i sig. Man får passa på när man inte tänker efter. Nu ska jag ta en dusch och avrunda den här lördagen. Trevlig Valborg från Oss!