Mkt Snö!Hej och godmorgon!

Idag gick jag upp runt 11.30 snåret och tog en macka och lite thé. Igår var det judo träning som gällde ute i stigen och de gick bra för en gång skull men jag tror de berodde på uppvärmningen för annars brukar jag alltid få ont i lederna under och efter träningen. Men var väldigt nöjd med min insats.

Jadu det har väl hänt en del sen mitt förra inlägg den 15e nov som tex att jag jobbade några dagar i veckan ute på gustafsberg och satte upp juldekorationer, dukning, städning och annat förberedande. Sedan på fredagen var jag med Matilda en stund på fredagen sen lade jag mig för jag skulle upp och jobba på lördagen.

                            

När lördagen kom så var de dags för det första julbordet för året och det gick faktiskt bra men vi kunde börjat i rimlig tid som är 10 på morgonen istället för 12.. men jag och lisa fick jobba igen och det var roligt!

Det blev ett 11 timmars pass och på kvällen tog jag bussen hem. Dagen efter var jag väldigt mör i kroppen men väcktes av ett sms från lisa att hon behövde sitt busskort och så så jag klev upp och tog på mig och tog bussen ner till henne och hälsade på henne i sin nya lägenhet på söder=) Var trevligt! Efter det på eftermiddan så drog jag till A och myste.

Sen var det snabbt måndag och då var det träning mm som jag nämnde innan. Trodde faktiskt att det hade gått längre sen jag skrev ett inlägg men de var visst bara en vecka sen. MEn man måste ha lust och skriva och det hade jag inte igår när jag var slutkörd efter träningen.

Idag blire en visit till Trollis och till A, sen imorgon blir det morgonkaffe tidigt hos Sandra och sedan drar vi till jobbet på GB.


Tjing!