Storstädning & Hem Ljuva Hem

Goda Söndag. Fick frukost på sängen av Alen. Plus det obligatoriska koppen te. Kliver efter en bra stund sedan upp. Efter sträckövningar förstås. Efter en stund börjar jag få ordning på mig själv. Börjar diska diskberget vi undvikit under hela helgen. Efter det så slutade dagen i storstädning. Alen städade på och jag skrubbade kakel, badkar, handfat och duschväggen.

Slänger mig med en duns i soffan och andas ut. Sedan packar vi ihop alla grejer och drar bort till min lägenhet. Nu får vi vara hemma hos mig ett tag. Senaste månaden har vi varit hos honom. Känns rätt bra att vara hemma igen. Alens kompis kommer förbi och vi beställer hem mat. Efter allt det där städandet hade vi ingen större lust att ställa oss och laga mat. Efter mycket skratt och chillande drar kompisen hem. Kvar ligger vi och nördar i soffan med varsin dator.

Funderar på morgondagen. Bestämde mig för att inte åka upp mot Ö och judon denna veckan. Men är osäker på vad jag ska ägna mig åt imorgon. Mer än styrketräningspasset förstås. Och hjälpa A och tvätta. Ibland är det skönt att inte ha några planer och ibland är det just det. Jag hittar nog något och sysselsätta mig med.

Avslutar denna veckan med ett leende och nöjdhet i kroppen. Tre träningstillfällen, kursen, promenad och storstädande. Var uppe på judon i början av veckan som gav många må gott-poäng. Likaså att umgås med min familj. För att inte glömma att vi satt barnvakt för Amelia och sedan hälsade på Alens pappas familj under lördagen.  Även judouppdaterande gör mig glad. En hel del härliga saker har förgyllt min vecka. Minns inte att mina tidigare januariveckor varit så muntra. Hoppas på att nästa vecka blir minst lika lyckad. Hur har din vecka varit?

 Min söndag

Frukost på sängen

 Söndagsselfie