Harmoni

Vaknade med en nöjd känsla inom mig. Träningsvärken och den domnande känslan i kroppen gjorde sig påmind efter gårdagens judopass samt randori. Judoträningen med barnen var riktigt rolig och mycket skratt blev det. På vuxna träningen blev det 17 stycken som kämpade och hade roligt tillsammans. När jag kom hem igår var jag så slut att jag knappt visste vad jag hette.
 
Idag har jag njutit av min ledighet efter 6 dagars arbete, börjar inte förrän på lördag natt igen. Har fyllt dagen med städning, tvättande, farfar har varit på besök över en kopp kaffe och sedan har jag tagit mig en del koppar kaffe till, sedan städat ur bilen. Ikväll ska jag åka till MysPys. Imorgon ska jag lämna in bilen i göteborg för en helrekond som jag fick ett bra erbjudande på via GroupOn. Då blir lilla pärlan som ny igen och den förtjänar lite lyx så mycket som jag tar den för givet. Träningen börjar kännas bra på gymfronten och jag börjar få rutin på det så det passar med mina konstiga arbetstider. Det härliga med det är att jag blir mycket piggare under de passen som jag tidigare varit som allra tröttast på. Hur nu det hänger ihop egentligen är ju en annan fundering men så är det i alla fall. Nöjd med livet och med ett leende avslutar jag detta inlägg. Mot nya tider och ett positivt 2014!
Glädje - Hem - Himmel - Hjärta - Judo - Klubb - Känslor - Ledighet - Njuta - Omgivning - Superkrafter - Vardagsbetraktelser - filosofera - människor - tankar