Nattblogg 10

Strandsatt framför skärmen med tillhörande tangenter innehållande bokstäver.Som jag behöver för att få ner mina tankar likt en kommandocentral.Texten som rullar fram i ett lugnt och behagligt tempo.Ibland framåt, ibland bakåt.Ibland också sudda.Kul ord det där sudda.Suddalåten dyker upp i huvudet likt en objuden gäst.Nej den där dängan är förlegad för länge sedan.Musiken från högtalarna tränger undan för några sekunder det jag funderar på.Svammel och skvaller,ord mot ord.
 
Rättar till mitt armband runt handleden.Krimskrams.Humöret är på topp idag,trots starten.Dagens stora happymoment; Ne Waza! Tokigheter tänker du? Ohnej! För er ickejudoentusiaster; en typ av brottning.Gamla minnen,känslor,som att vara hemma igen känns det i den där dräkten.Som en sektliknande drog.Why oh why? Funderar hårt men får inget svar.Antagligen så han ville ha det också den där judoskapande japanska snubben på 1800-talet.Filosofera dig genom livet.Det känner då man själv att livet består av ett enda stort filosoferande.Och när man väl är riktigt säkert på något..ohnej då finns det alltid en twist, alltid en annan sida av myntet.Och från självsäkerhet ramlar man fort ner på jorden ännu en gång.
 
Sinnet är en faschinerande plats.På både gott och ont.Lika mycket faschinerande som farligt.Som ett laglöst land.Går du in i fel gränd kan det kosta dig..ja i värsta fall livet.Med dessa ord sagt,ta hand om era nära och kära.Ställ upp för era vänner i goda dagar som dåliga och behandla era medmänniskor gott, även om det ibland inte alltid förtjänar det.Karma!
 
 
 
 
Glädje - Judo - intressant