TrollTräffen2 & AdventsMys1

November börjar gå mot sitt slut. Inte hittat någon större lucka eller lust till att blogga inte. Förrän nu förstås. Veckan har bjudit på både pilates, judoträning och loppis med Matilda. Hemmamys och städande. Följt av lite belöning på lördag. Nämligen Trollträffen 2 i Trollhättan. För er som inte hajar vad det är så är det förstås judotävling. Upp tidigt för att se många bra judomatcher, träffa judofolk och givetvis få heja på sin klubb Färgelanda Judoklubb. Efter lunch åkte jag och bror till en bekant i alla fall jag inte träffat på länge som bodde i Trollhättan. När klockan sedan slog 15.00 var det dags att dra sig tillbaka till judohallen. Möta upp mor och far som också kommit för att bevittna tävlingsjudo i alla former. Seniorerna startade sedan under eftermiddagen och mycket snygg teknik fick man se. Och efter allt beröm man fick för sin judoforum så var ju såklart humöret på topp.
 
Även denna lördagen hade ett slut och vi började dra oss hemmåt. Väl hemma blev det middag med bror och sambo följt av programmet Så Mycket Bättre. Därefter hade jag absolut inga problem att slockna. Likt ett barn så nöjd jag var. Är man judonörd så är man. Det är något som min sambo har fått lära sig att leva med. 
 
Söndagen tilldelades en lång sovmorgon. Trött som en gnu var jag. Kändes som om jag själv hade tävlat under gårdagen. En stor kopp kaffe och smörgås på sängen var jag strax good to go. In till stan for vi för att köpa pepparkaksformar och inhandla lite förnödenheter och en present. Senare under eftermiddagen kom Carro och Johnny förbi och lilla Liam på adventsmys. Lussekatter och varm glögg bjöds det på i skenet av det första tända adventsljuset. Trots att ingen snö ligger utanför huset känner man ändå en julstämning inombords. Själv hoppas jag på att snön kommer inom kort. December ska vara fullt med snö. Gröna jular är inget för mig.