Vintervila

Snölandskap råder! Som jag har väntat! Det vita har äntligen täckt över allt det gråa och dystra som dominerat sedan i höstas. Blöt asfalt och bruna träd är inte trevligt att titta på i längden. Snön piggar upp, i alla fall mig även om det kan ses som kallt och jvligt och ibland omständigare att komma iväg på morgonen. Men är just det som är charmen med årstider.
 
Jag längtar inte iväg någon annanstans och inte till varmare breddgrader. Det får gärna andra göra, men jag trivs bra där jag är. Med den knarrande snön som följer mig varje steg jag tar utanför dörren. Den friska luften som omfamnar en när man kliver ut är fantastisk. Att behöva borsta av bilen varje morgon,bara mysigt. Finns en charm i att hitta sin plats i varje årstid. Har inte varit utomlands sedan ett bra tag tillbaka men jag känner inte heller lusten att resa för tillfället. Hoppas på lite mer snö innan våren tränger sig på faktiskt.
 
Blev väckt imorse av en gosig Skrullis som helst av allt ville bli klappad hela dagen som gosade ner sig i sängen. Så lite kattmys har det blivit vilket är härlig terapi. Släppa alla tankar och bara njuta av stunden. Lämna veckan som varit och förbereda sig på det nya. Sitter för stunden nerbäddad under en varm filt framför tvn och funderar på väldigt lite faktiskt.Vad funderar du på?