Free Like A Bird

 
Hej Världen! Det var ett tag sedan jag hade skrivarlust faktiskt. En välbehövlig ledig onsdag mitt i veckan är sedan ett tag tillbaka inplanerad i mitt jobbschema. Denna veckan har jag varit otroligt mycket tröttare än normalt. Kan ju varit för både distriktskonferensen fredag-lördag på stenungsbaden med styrelsen i BDJF, följt av supertuff stressig dag på jobbet i måndags. Plus upp till judoklubben och vara med på första utvecklingsgruppmötet för i år. För mig är roliga saker mentalt stimulerande, men också kroppsligt dränerande. Behöver nog gå tillbaka till ett lagom tempo och lyssna på kroppen. Har inte råd att krascha mer nu som sagt. Man ska ju fungera resten av sin vakna tid som sagt.
 
Snöväder på kvällen och regnväder på dagen. Inget större av den snö som kommer får ligga kvar. Allt som blir kvar är slask och massor av grus i stan. För att inte tala om den råa luften och kylan. De bilar som hade oturen att stå bredvid vägen när plogbilen kom fick en rejäl dusch av brunt slask över sig. Själv var jag lite extra försiktig att inte skvätta ner gångtrafikanterna i och med alla vattensamlingar som finns i stan Tänk att få sig en sådan dusch påväg till jobbet..
 
 
2018 har tagit nya tag och mycket judo på gång:
 
  • Visionsarbete i BDJF. Vi har blivit en riktigt bra arbetsgrupp med många spännande idéer. I samarbete med SISU har vi i styrelsen kommit otroligt långt för att bara vara i början av 2018
  • Utvecklingsgruppen i egna klubben är startad för att vi långsiktigt ska satsa på medlemsvård, kartläggning och titta på lösningar som främjar osss för framtiden. 
  • Årsmöte FJK, Årsmöte BDJF och Årsmöte SJF 
  • Gruppen Judotränare/Judotränande uppdateras aktivt och rullar på även i år
  • Om möjligheten finns besöker jag gärna JudoGalan igen som i år är lagd i Göteborg
  • Judo blogg har nya gästbloggare och inlägg i rullning 
  • Sportkommittén i klubben ska även den igång både i planering och andra diskussioner
  • Komma igång med judoträning för egen del ska ju också klämmas in i allt detta
 
Nyhetsflödet färgas av valår, politiker och brottsförebyggande insatser. Bantningstips inför beach 2018. Det talas och andra sidan om Trumps förkärlek till McDonaldsmat. Boken "Fire and Fury" om Donald Trump fortsätter att sälja slut. Skulle själv vilja läsa den faktiskt. Nås även av nyheten av det amerikanska par som fastkedjat sina 13 barn i sitt hus. Undernärda och smutsiga. Fruktansvärt! Godkväll!