Sunset RainDrops

Solnedgången är fantastisk denna lördagkväll. Likt en explosion av varm orangefärgad himmel samtidigt som regnet öser ner. Otroligt vackert. Nåväl. Tydligen kom jag på att jag hade en blogg nyss, nejdå men att lusten ramlade på är överraskande. Sitter nyduschad i min morgonrock och småkikar på postkodmiljonären. En hel del svar har jag rätt på utan problem. Kanske ska trappa ner på mitt backpacker-spelande, har verkligen fastnat totalt. Andra forum har blivit lite lidande måste jag säga. 
 
Började dagen tidigt med massa tvättande, diskande och städande. Känns som jag haft något att göra i princip hela dagen. Tvätta, vika, sortera, para ihop sockar. Damma, dammsuga, rolla soffan. Finns mycket kul man kan hitta på. Åtta judoklubbkamrater är uppe på riksfortbildningen i Lindesberg för en utbildningshelg för instruktörer. Tillsammans med 172 st andra taggade ledare från klubbar över hela sverige. Varav totalt 17 personer är från vårt distrikt. Riktigt kul att se!
 
Hade själv velat vara med på ett hörn och få träffa alla judogalningar men det tar också otroligt mycket energi ifrån mig. Kick Off från föregående helg får räcka just nu. Ebba kommer och lägger sig i knät. Exakt sådär lagom som hon vet att jag accepterar så jag kan fortsätta blogga. Tänker sedan efter och funderar på om Ebba vill att jag ska sluta när hon lägger sin tass över min hand. Får väl lyda henne.
 
Resten av kvällen ska jag definitivt mysa ikapp med allt. God Kväll!
 
NORRSKEN EMMISH

vilken härlig bild du fotat =)

ha en bra kväll
kramizz

Svar: Stort Tack! En av tusen ;)Tack Detsamma!
Ellie

JEANETTE

Hej! Längesedan nu :)

Svar: Ja det är det! :)
Ellie