Nattblogg 27 - Till Regnets Melodi

Mörkret lägger sig över Uddevalla. Regnets knastrar lugnande på mitt fönster. Ebba ligger troget bredvid och tittar nyfiket på Family Guy. Bra smak hon har den där katten. Förutom att hon trilskats med maten denna vecka. Efter tandoperationen får hon bara äta mjukmat de första tio dagarna. Yeah Right. Torrfoder är det enda som duger här hemma.Har mosat både dreamies och lagt torrfoder i vatten. Funkar för henne, ibland. Blir inte alls stressad över detta... Men hon verkar må som vanligt. Får väl lov och släppa det. 
 
"Regeringskrisen" har gjort sig påmind större delen av dagen via tv och sociala medier. Tyckte själv att Löfven gjorde ett bra jobb på presskonferensen. Att Alliansen fortfarande gör allt för att bråka, baktala och driva fram saker som inte gör saker bättre i vårt sverige förstår jag inte. Ja, jag håller med att ministrar ska avgå när de inte tar sitt ansvar/gör fel, men att syssla med denna smutskastning mot regeringen är rena sandlådenivån. Och de var så säkra på alla misstroendeförklaringar de hade, medan de nu ikväll kanske ångrat vissa val. Är det en sådan regering svenska folket vill ha istället? Inte jag i alla fall.
 
Trump granskas och har rekordlågt förtroende sägs det borta i Amerika. Och fortsätter att göra bort sig både nationellt och internationellt. Räcker det inte nu med dumheter? Nyheterna fortsätter med att upplysa mig om att svenskar är rekord-skuldsatta enligt en ny undersökning. Viktnegångstips. EM-bråk i ryttarlaget. Lite komiskt attt någon har bytt namn på ryska ambassaden i Sthlm på Google Maps till Ryska Spioncentralen. Det fick då mig att fnissa till för en gång skull mellan alla deprimerande nyheter. 
 
Samtidigt som jag skriver dessa rader har stadens sommarparty startat. Nämligen Uddevallakalaset. Massa aktiviteter, tivoli, cirkus och utekvällarnas helg. Själv är jag inte så mycket för när det svämmar över att folk i stan. Trevligare när man får ha sin stad för sig själv. Men jag är glad att andra roar sig. Trots att vi nys var på semester känner jag mig lika trött och hängig sedan jag kom hem. Får hoppas på att energin kommer tillbaka inom kort. En lugn kväll för oss själva med mycket tankar och Family Guy blir det nog resten av min vakna tid denna torsdag. Sköt om er kära läsare.