När Mörkret Knackar På

Ja sanna min ord är hösten här. Blött, kallt och blåsigt. Löven börjar redan ge upp och falla ner längs gatorna. Känns muntert. Raggsockar på och kattmys som gäller ikväll i morgonrocken. Alen fick hoppa in på jobbet så får stå ut med en katt som slickar sig i baken som sällskap istället. Nåväl. Man ska inte klaga. Tak över huvudet och mat på bordet. Och att få vara relativt frisk är det nog många som skulle ge sin högra hand för. Är alltid tacksam.
 
Blev en tripp till Ikea under förmiddagen. Fick inhandlat mycket nödvändiga ting. Sakta men säkert kommer lyan bli sådär extra mysig. Försöker och inte köpa allt för mycket nytt då det finns lika bra begagnat. Men efter mycket letande fick det tyvärr bli nytt. Dock fick jag sålt både tvbänken, tangentbord och lite annat så behövde bara betala 200 kr på en dubellbyrå på 1295 kr. Härligt. Lite planerande så kan man tjäna på det helt klart att skicka iväg grejer.
 
Styrkepass klämde jag även in ikväll. Träningsvärken sitter fortfarande i sedan onsdagens judopass. Galet hur mörbultad jag var. Mindes inte att judo var så förbannat hårt men ändå lika underbart. Hat-Kärlek i skedet när man kliver tillbaka från uppehåll är vad det är. Men tydligen tar kärleken för judo överhanden eftersom jag står på mattan utan att ifrågasätta mig själv. Tack för det. Brain Off. Judo On.
 
Klubbkamraterna traskar iväg till Lindesberg på Riksfortbildning imorgon. Avresa kl.04.00 är galet tidigt. Men kul kommer de att få tillsammans med alla sveriges övriga judogalningar. Härligt! Själv laddar jag för klubbkickoff nästa helg på Vann Spa. Små ljusglimtar som dessa får man fokusera på under hösten när mörkret knackar på dörren. Godkväll!
 
#FärgelandaJudoklubb - #JudoSverige - Judo - Vardagsbetraktelser